Krzysztof Skibiński usunięty ze związku?

ZGK

Dobrze znany użytkownik
Punkty reakcji
893
Witam wszystkich.
Doszła do mnie niepotwierdzona informacja, że Krzysztof Skibiński został usunięty z naszego związku.
Zatem mam pytanie do osób decyzyjnych w związku o potwierdzenie lub zaprzeczenie tej wiadomości. W przypadku potwierdzenia tej bulwersującej decyzji, chciałbym jako członek poznać jej powody.

Ostatnia edycja:
Nie znam przyczyn i człowieka, ale jeśli Zarząd podjął taką decyzję, to była ona z pewnością kolektywna i uzasadniona.

To ten Pan od oskarżeń Zarządu o zaniechania i obstrukcje?

Poza tym, czy nie prościej jego zapytać najpierw i ustalić, Panie Szanowny?

Nie znam przyczyn i człowieka, ale jeśli Zarząd podjął taką decyzję, to była ona z pewnością kolektywna i uzasadniona.

Skoro uważasz, że decyzja była uzasadniona, to nic nie stoi na przeszkodzie,
by jej powody zostały ujawnione, a niedowiarki "wyprostowane" ...

Nic nie uważam. Gość został siurnięty i możesz z tego powodu co najwyżej pojęczeć razem z nim.

Qwa konsylium się zebrało znów i będzie debatować nad niższością ponad wyższością.

Już Wam napisałem , żebyście założyli partię polityczną . Ale się myliłem. Załóżcie ze 3 partie. Od razu większość będziecie mieli. Bolo z tymi 4 cyframi nie literami będzie takim obrotowym od tajnych poufnych. Albo jak Gmoch Jacek. Przecież już nazbierał, ci najwyżej wykopie, bo pewnie zakopał.

Tylko kto będzie Premierem? - Pewnie Lord, bo soldat to se życie zmarnował tym nickiem. Chyba jeszcze ktoś się tam plącze, ale gościa nie znam, więc nie powiem .

Niezły kabaret z pana.
Polecam ponadto słowniki kilku, minimum dwóch języków obcych.

PS. Kto tu rżnie politykę? I marzy się mu partia polityczna i poparcie sam wiesz kogo?

Niezły kabaret z pana.
Polecam ponadto słowniki kilku, minimum dwóch języków obcych.

PS. Kto tu rżnie politykę? I marzy się mu partia polityczna i poparcie sam wiesz kogo?

Tylko nie Puszkina i Lermontowa, błagam. Języka oczywiście.

Tera dobrze?

Szanowny Panie.
Jest takie powiedzenie, kto pyta, nie błądzi. Chciałbym mieć w miarę pełny obraz tego co się dzieje w naszym związku i nie przekonuje mnie twoja ślepa wiara w jak to określiłeś kolektywnie uzasadnione decyzje, szczególnie w tym przypadku, usunięcia przewodniczącego ZOI w Szczecinie.
Kolektywizm przerabialiśmy w historii naszego kraju i znamy niejedne dęte uzasadnienia, które były podstawą niszczenia przyzwoitych ludzi.
Wg. mnie, żeby móc dokonać jakiejkolwiek oceny powyższej decyzji, trzeba znać powody i uzasadnienie działania strony związkowej. Tyle i aż tyle. Znam człowieka i jego zaangażowanie w nasze lokalne sprawy i uważam, że to niezwykle krzywdząca decyzja, nie tylko dla niego, ale i dla części członków związku. Podtrzymuję swoje pytania.

Szanowny Panie.
Jest takie powiedzenie, kto pyta, nie błądzi. Chciałbym mieć w miarę pełny obraz tego co się dzieje w naszym związku i nie przekonuje mnie twoja ślepa wiara w jak to określiłeś kolektywnie uzasadnione decyzje, szczególnie w tym przypadku, usunięcia przewodniczącego ZOI w Szczecinie.
Kolektywizm przerabialiśmy w historii naszego kraju i znamy niejedne dęte uzasadnienia, które były podstawą niszczenia przyzwoitych ludzi.
Wg. mnie, żeby móc dokonać jakiejkolwiek oceny powyższej decyzji, trzeba znać powody i uzasadnienie działania strony związkowej. Tyle i aż tyle. Znam człowieka i jego zaangażowanie w nasze lokalne sprawy i uważam, że to niezwykle krzywdząca decyzja, nie tylko dla niego, ale i dla części członków związku. Podtrzymuję swoje pytania.

Mnie, szczerze powiedziawszy, to nie interesuje. Zarząd robi swoją robotę, do której został najęty przez swoich członków w demokratycznym akcie wyborczym. To, że uważasz inaczej, to Twoja prywatna sprawa. No dobra, postanowiłeś ja upublicznić. I tyle w temacie. Tu naprawdę nie ma co się doktoryzować 😁.

Tak ogólnie, to właśnie mamy ten wspólny mianownik, łączący akcję ataku na Zarząd ZZC 🙂.

Oj chłopaczki chłopaczki chyba lepiej byłoby , gdybyście tego tematu nie wyciągali. Ale chyba po jajeczkach mocno, więc nie pojęczeć się nie da 🙂.

Jak kto zainteresowany, to może pisemnie, za ZPO, się zwrócić do ZZC, tylko niech poda imię i nazwisko oraz adres 🙂.

Jakimś wyjściem z sytuacji jest też założenie konkurencyjnego ZZ 🙂.

Mnie, szczerze powiedziawszy, to nie interesuje. Zarząd robi swoją robotę, do której został najęty przez swoich członków w demokratycznym akcie wyborczym. To, że uważasz inaczej, to Twoja prywatna sprawa. No dobra, postanowiłeś ja upublicznić. I tyle w temacie. Tu naprawdę nie ma co się doktoryzować 😁.
Jak cię nie interesuje, to po co się wypowiadasz, szkoda czasu. Ja jestem członkiem związku i mam prawo zastanawiać się nad podejmowanymi przez zarząd decyzjami, a tak naprawdę czym były podyktowane. Nie znaczy to, że to jest zaraz atak na zarząd.
Bez odbioru, nie zamierzam z tobą uczestniczyć w jałowych przepychankach.

Jak cię nie interesuje, to po co się wypowiadasz, szkoda czasu. Ja jestem członkiem związku i mam prawo zastanawiać się nad podejmowanymi przez zarząd decyzjami, a tak naprawdę czym były podyktowane. Nie znaczy to, że to jest zaraz atak na zarząd.
Bez odbioru, nie zamierzam z tobą uczestniczyć w jałowych przepychankach.

Wypowiadam się w temacie dlaczego, ponieważ uważam podniesiona w wątku kwestię za kręcenie sztucznej i szkodliwej dla ogółu afery.

Jest to zupełnie niepotrzebnie, przygotujcie razem z siurniętym projekt petycji w sprawie świadczenia mieszkaniowego, to jako emeryt go z przyjemnością podpiszę, bo to słuszna idea.

Odp..,..w się od Zarządu. To co robicie to zwyczajny hejt, któremu trzeba się przeciwstawić.

Wypowiadam się w temacie dlaczego, ponieważ uważam podniesiona w wątku kwestię za kręcenie sztucznej i szkodliwej dla ogółu afery.

Jest to zupełnie niepotrzebnie, przygotujcie razem z siurniętym projekt petycji w sprawie świadczenia mieszkaniowego, to jako emeryt go z przyjemnością podpiszę, bo to słuszna idea.

Odp..,..w się od Zarządu. To co robicie to zwyczajny hejt, któremu trzeba się przeciwstawić.
Jaki hejt, w którym zdaniu go u mnie identyfikujesz. Byłbym daleki od takich "skrótów myślowych". Wypowiadam się za siebie i w oparciu o odbiór działalności związkowej człowieka, który przysłużył się naszym sprawom, a teraz został wyautowany.
Chciałbym zrozumieć powody i podstawy takiej decyzji, po to właśnie, żeby nie było żadnych niedomówień i domniemań, że został wyrzucony ze związku za konstruktywną krytykę jego władz.
Twój język wypowiedzi wyklucza jakąkolwiek formę konstruktywnej dyskusji, jakby tego było mało, w obrzydliwy sposób obrażasz ludzi na siłę forsując swoje racje jako prawdy objawione.

Back
Do góry