A dodatek kontrolny za służbę w obecnych warunkach, dalej ma się oczywiście kształtować na poziomie 200-300 zł ?
weź koło się j.........ij w czoło
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A dodatek kontrolny za służbę w obecnych warunkach, dalej ma się oczywiście kształtować na poziomie 200-300 zł ?
A dlaczego ma się j...ć w czoło? Mój wpis był po części stworzony w celu prowokacji i przemyśleń i po części to się udało. Ale taka jest prawda. Dlaczego osoby które nie mają czwórki z przodu w pensji mają stać na pierwszej linii? A tak się dzieje. Zdrowie, życie i rodzina zawsze będzie dla mnie ważniejsze niż służbą czy praca. Jeśli dla kogoś jest odwrotnie to jego sprawa. Może nawet oddać swoje uposażenie na walkę z wirusem. Wasz wybór!
To odejdź ze służby i idź do pracy.
Najlepiej na swoje.
Będziesz pracował tylko wtedy i tylko tyle, ile będziesz chciał.
Bolo a Ty jesteś na granicy? Jeśli nie, to zawsze możesz ruszyć w ramach GRK. Może wtedy np. jakaś matka, która ma male dziecko ograniczy ryzyko zarażenia. Każdy łatwo rzuca słowa "to służba a nie praca" ale najłatwiej przychodzi to tym co już wysluzyli swoje i siedzą w ciepełku.
Bolo a Ty jesteś na granicy? Jeśli nie, to zawsze możesz ruszyć w ramach GRK. Może wtedy np. jakaś matka, która ma male dziecko ograniczy ryzyko zarażenia. Każdy łatwo rzuca słowa "to służba a nie praca" ale najłatwiej przychodzi to tym co już wysluzyli swoje i siedzą w ciepełku.
Podojezdzaj sam 200 km!!!!!
Ruletka
Widziałem że przeczytałaś, przeglądałaś, ale pomysłu i odwagi na merytoryczną odpowiedź zabrakło?
Wynik testu negatywny. Na szczęście.Funkcjonariuszka Straży Granicznej zabrana karetką z granicy w Dorohusku - Dziennik Wschodni
Granica w Dorohusku. Funkcjonariuszka Straży Granicznej z podejrzeniem zarażenia koronawirusem została tuż po południu przewieziona przez specjalny zespół medyczny na oddział zakaźny szpitala wojewódzkiego w Chełmie.www.dziennikwschodni.pl
To może Ty masz jakieś prorocze wizje, bo rzeczywiście przeczytałam ale dop teraz. Zawsze możesz zgłosić swoją kandydaturę ku chwale ojczyzny i zwolnić ta przysłowiową Matkę z granicy. Może pada na pysk, a Ty taki jurny. Mnie nie zwolnisz, ja w biurze, jako funk. Trzymajcie się wszyscy zdrowo!