KONKURS NA STANOWISKA DYREKTORÓW IZB CELNYCH

Konkursy

Właśnie w związku z konkursami na dyrektorów izb celnych chciałbym powiedzieć, że powinny być jak najszybciej bo... wszyscy widzą jak jest. A jest nienormalnie..

I co z konkursami?

Czyżby PO bała sie konkursów? A co na to Julia Pitera? Skansen koleżków pod nazwą SC długo będzie jeszcze "działał"? Bo koledzy p.o. dyrektorzy wchodzą w układy z nową władzą i coś im obiecano (?).. A miało być uczciwie i "nowa jakość" .. Nie widac nowej jakości.. Widać stare układy.. a konkursów nie ma.. I co na to Pani Julia Pitera?

Szefa nie ma to może coś ruszy

No jak już nie ma z PIEKIELNIKA rodem Banasia, to może wreszcie coś ruszy i doczekam się pierwszego po latach madrego dyra...
Mam nadzieję że nie są to marzenia ściętej głowy :(
A Pitery lepiej w to nie mieszać bo wtedy to dopiero burdel będzie!!

Konkursy

Czy to może być prawda? A po Banasiu kolej na jego kumli p.o. dyrektorów i ich kamaryli... przyczajonych "fachowców", załatwiaczy i innych cwaniaczków na stołkach, które ich przerosły.. Może będzie normalnie?

Heca napisał:
Powrót tego człowieka na stołek dyrektora -to kpina ! Renowacja starych układów ,podpieprzania i inwigilacji totalnej.Główną cechą pożądaną przez niego są duże uszy i brak hamulców moralnych,wtedy awans pewny! Jeżeli PO ma takie kadry ,to długo nie porządzi !!!

I co dalej?

Mam nadzieję, że "Ten Nowy" nie da się banasiowym wygom-karierowiczom wodzić za nos , przeprowadzi weryfikację, konkursy i wymieni tą całą ekipę p.o. dyr. z ich kolesiami, z ich wyimaginowanymi, tworzonymi pod chorą statystykę "sukcesami" i zupełnie niemedialną, żałosną rzeczywistością...

Jak bedzie taki przebojowy i energiczny jak przy ustawie o zwrocie akcyzy od samochodów to........ przypomne ze do dzis nie ma ani ustawy ani zwrotu :lol: a konferencji zrobił tyle ze hej

CZ. A. nie znam

A kto to jest Cz. A. chyba gdzieś się zaplatalem bo nie zmam nikogo takiego. cholera jaki ten Świat duzy!!!

całe zamieszanie bierze sie stąd ze to moderator zmienił dane mojego kandydata ja podałem pełne dane a mianowicie Czesław A., zmieniono to na Cz. A. wierzcie mi Czesiek to fajny gość.

Back
Do góry