KONKURS NA STANOWISKA DYREKTORÓW IZB CELNYCH

Konkursy to nic innego jak łapówka, ,,jesteś dyrektorem ale się słuchasz,,!
Tak to właśnie wygląda, dobra posada, kasa, układy ale nie za darmo, dyrektor musi się odwdzięczać uległością i przychylnością do kroków rządzącej koalicji!Dlatego propozycja naszego przewodniczącego ZZCelnicy PL, to szansa na konkursy które nie będą wzbudzały śmiechu i powodów do żartów! Obserwatorzy niezależni to pomysł który może coś zmieni, może inne związki coś przedstawią z pomysłów ograniczenia komediowości konkursów ale wątpię przecież to ich działacze otrzymują od tych wybranych dyrektorów ciepłe posadki za spokój i przychylność zarządu związków.Nasz zarząd nie może tych posadek dostać bo zabrania tego statut.

konkursy..to pic na wodę !!!!!!!!

zobaczymy jak zostanie rostrzygnięty "konkurs" na dyr IC Przemyśl....podobno jak plotka głasi został unieważniony zanim kandydaci przystąpili do niego..........z prostego powodu Dyr IC Przemyśl ma być niejaki Piotr D. obecnie p.o dyr.który nie wystartował w konkursie...........ale następny wygra ...100%...ha, ha..........wcale tego nie stara się nawet ukryć .świetnie się bawiąc gdy "naiwniacy" jechali do Warszawki. Izba Celna w Przemyślu "idzie na dno" ...zostało jeszcze trochę "mułu" .....ale nie ma widoków na odbice...........szkoda ....ale podobnie dzieje się w całej Służbie !!!!

dyrektorowi można urozmaicić życie!

Nie mam o tym panu żadnego zdania,więc nie ma sensu pisać o nim źle tylko dlatego, że ma zostać dyrektorem, trzeba mu dać szansę.Jeżeli jednak sie okaże, że jego polityka to kontynuacja wcześniejszych trendów a kierownik Medyki będzie w dalszym ciągu piastował swoje stanowisko mimo skompromitowania swojego przejścia i kompromitowania IC Przemyśl w kolejnych wystąpieniach w sprawach sądowych, to musi sie liczyć z postawą związków która przysporzy mu wielu różnych problemów oraz monitorowania jego pracy i decyzji, oczywiście nie mówię tu o związkach na których czele stoi śliczniutka Pani Tokarz, tylko o tych prawdziwych.Zapraszam wszystkich w nasze szeregi, zapisujcie się bo duża grupy funkcjonariuszy zrzeszonych w ZZCELNICYPL, stawi mocny opór w razie dalszych kontrowersyjnych działań naszej wierchowki.

Kmicica informuję ponownie, aby nie sugerował w swoich wpisach, że robi coś w imieniu naszego Związku, albo za naszym przyzwoleniem.
Rozumiemy wolność słowa, ale nie mogę godzić się na wpisy, które stawiają Związek w złym świetle. Od ostatniej prośby o odstąpienie od wpisów powołujących sie na nasz Związek pojawiły się niestety kolejne. Jak wiadomo nie uzgadniamy żadnych działań dlatego proszę raz jeszcze o zaprzestanie tego typu wpisów.
Jednocześnie informuję, że w Statucie istnieje procedura wykluczenia ze Związku, o zastosowanie której nie chciałbym wnioskować.

Jest jeszcze kwestia nieustannych ataków personalnych(muszę wciąż usuwać całe tematy wpisane przez KMICICA). Nie wypowiadając sie na temat tego czy KMICIC słusznie czy niesłusznie oskarża w swoich postach, proszę o odstąpienie od tego typu wpisów. W tym przypadku zmuszony zostanę do zablokowania tego nicku, jeśli będzie się to powtarzać
Jeżeli Kmicic ma dowody na to co pisze powinien poinformować prokuraturę, a nie wykorzystywać forum.

Ostatnia edycja:
Do Pana Przewodniczącego!

W związku z brakiem możliwości złożenia zeznań przez zatrzymanych funkcjonariuszy przeciwko opisywanym przełożonym.Z powodu braku zainteresowania organów ścigania. W moich różnorodnych wpisach, próbuje sprowokować opisywanych do powiadomienia prokuratury o popełnienie przestępstwa na ich szkodę.Takie powiadomienie spowoduje, że wskażę moich informatorów którzy do protokołu potwierdzą moje informację.Jednak do tej pory nikt nie wystąpił o ściganie mojej literacko -gawędziarskiej działalności co świadczy o wiarygodności moich INFORMACJI.Jeżeli chodzi o kwestie związkowe to mogę podkreślić, że jestem lojalnym , zdyscyplinowanym członkiem, który w każdych postach jak również w innych sytuacjach podkreśla wiarygodność i zaangażowanie naszego związku w problemy i bolączki funkcjonariuszy.Przepraszam również przewodniczącego i cały związek Celnicy PL jeżeli moja postawa naraziła na kłopoty i spadek wiarygodności.KAżDY KTO MNIE ZNA TO WIE ZE WOLE WIEś SPALIć NIż KOGOś PUBLICZNIE PRZEPROSIć, DLATEGO MOJE PRZEPROSINY Są SZERE !

Panie Sawku Kmicic ,mam racje ,wszczyscy ,którzy poruszaja drazliwe tematy potwierdzą wszystko w sadzie ,do tej pory nikt nikomu nie zrobił sprawy za pomówienie ,bo to nie są pomówienia tylko prawda ,dlatego nasi pryncypałwoie po cichu podpisali lojalki w firmach ACB.....,wcześniej tych Panów sponsorując ,znamy ich zawiska ,samochody jakimi jedżą Prosimy o legalne procesy

Pragnę dodać ,że nikt nie boi się tych procesow tylko sami zainetesowani ,bo że ludzie zeznawali na naczelników ,opowiadając oi ch powiązaniach mafijnych ,a prokurator to ignorował ...dlaczego?Bo miał taki prykaz,o wiecej prosze tego prokuratora zapytać ,dlaczego przegania ludzi ,którzy przychodza odwoływać zeznania i prosimy i przekazanie tej "wiarygodnej"informacji na forum...i niech nie mowi ,że nie powie dla dobra sledztwa ,bo śledztwa nie ma

Szopka Z Konkursem

Ja mysle, że hecy chodzilo o goscia z Korczowej Bo Był Bolek i był Lolek, a tu w koncu stal sie i ATOMEK. A tak na serio, to była by porazka i parodia celnictwa, wtedy juz bym na serio uciekal z tej sluzby. Ale chyba to sie nie spełni, bo skowronki śpiewają i daniele kwilą, że góra konkurs uwali i dotychczasowy zef bedzie se siedziec na swoim stołku, ale już bez p.o. Tylko po co takie szopki robic - niby konkurs, ludzi sciagaja, pocą sie, a poźniej sorry chlopcy ale decyzja juz zapadla, ładnie prezentowaliście sie ale my mamy swojego chlopca, on juz wydal cala pensie na wazelinę, więc lepiej zeby sie nie zmarnowała. A miało być inaczej.... i jak zwykle wyszło do dup...
Byle tak dalej a słupki poparcia poszybują w kosmos

Back
Do góry