T
Tarkan
Gość
Anonymous napisał:bo przecież ich "anioł stróż" p.Gan.... już poleciał....;-)
Ten chociaz ludzi szanował i nie dawał nimi pomiatac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:bo przecież ich "anioł stróż" p.Gan.... już poleciał....;-)
Taaaaak,moja ciotka u nich sprzątała. Czy to znaczy,że też podpada pod lustracje i ją zlinczujecie i zwolnicie?
Jak szanowna ciocia była w pzpr, sb lub podobnych to niestety.....
A moze ciocia "przy okazji sprzątania pomagała" ci w SC? Lustarcja i deesbekizacja w słuzbie celnej musi być. Nawet szeregowi w PZPR muszą byc odsunięci.
O 11 lat za dlugo glabie . Nie masz co robic w pracy palancie , ze siedzisz na tym kompie i piszesz takie bzdury . SpadajAnonymous napisał:A pro pos "normalności", to jak pracuję 11 lat, to nie zauważyłem i niektórych normalności i ty na pewno też do takich nie należysz......., a co do "buraka", to myslę żebyś u siebie w rodzinie poszukał "buraczanych korzeni" , bo po tym jak piszesz to mozna sądzić, w wręcz jestem przkonany, że jesteś spokrewniony z "góralami z gór świętokrzyskich.....
Pozdrawiam wszystkich "de beściaków" i "normalnych" z opozycji.... :lol:
Anonymous napisał:Czekam ze zniecierpliwieniem na następne "zrzuty" ze stołków.......na początek mam na myśli starych komuchów i SB-eków pracujących w naszej służbie, bo przecież ich "anioł stróż" p.Gan.... już poleciał....;-)
Do Urzędów Celnych rozesłano z MF pismo o wyciągnięcie informacji od ludzi kto ma spluwę lub jest instruktorem strzelectwa. Być może nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby chodziło o broń służbową ale ONI chcą info o broni prywatnej.
A bujać się - pracownik nie musi udzielać takiej informacji
Ponadto pojawia się pytanie - do czego przełożonym taka informacja jest potrzebna