JUTRO STAJE IC KRAKÓW

Anonymous napisał:
dzisiaj część krakowskiego pałacu stoi (nż, L4), ale gorliwi starzy celnicy (nie zapominajmy, że ich pensja to nie 1.400,00 na łapę) dzielnie pracują i zastępują nieobecnych...
WSTYD MI ZA TYCH Z KRAKOWA

większa część Krakowa przyłaczyła się do protestujących
niestety nigdy nie było i nigdy nie będzie tak, że wszysycy będą jednomyślni
ważne, że protest zatacza co raz szersze kręgi

Nie jest tak żle, na oddziałach niby są z izby ale nie idzie im to zbyt sprawnie (na jednym z OC zarejestrowali wczoraj 7 OGL-i zamiast około 100) :lol: Rejestrują Naczelnicy i mają 100 pytań do..... i jedno do przyjaciela :lol: :lol:

a ja się cieszę że już nie jestem celnikiem bo jak czytam te bzdury o wstydzie i centusiach to mi ręce opadają
Ludzie zacznijcie wreszcie myśleć zanim coś napiszecie.
Kto w tym cle pracuje?
Decyzja o przystąpieniu do strajku jest indywidualną sprawą i przestańcie wreszcie wyliczać kto ile zarabia, bo tak naprawdę nie macie o tym zielonego pojęcia.

Ludziska przestańcie się na siebie szczuć nawzajem. Dajcie spokój przecież to co się dzieje będzie z pożytkiem dla NAS WSZYSTKICH. A to że niektórzy przyszli to trudno może kiedyś będzie im głupio z tego powodu, może nie wszyscy mogą na L4? Ale jest UŻ. Z tego co wiem to jutro będzie więcej na L4

gdzie są małe odziały

gdzie są małe oddziały i fajni faceci i kobiety z nich .....Nowy targ ,andrychów wszystkie SNP przyłaczcie się nie dajcie sobą poniewierać drugiej takiej szansy nie bedzie

jak widać niewielu piszacych opanowało nadzwyczaj trudną sztukę czytania ze zrozumieniem ....

Ponieważ Kraków dzisiaj "odpoczywa" solidaryzując się z GRANICĄ więc moi drodzy zmęczeni na urlopach spróbujcie dotrzec do zaprzyjaźnionych mediów. jeżeli nie będzie o tym głośno to nie wskóramy wiele, ja jestem w kontakcie ale to nie wystarcza.

Przecież powinna ich zainteresować nasza dziesiejsza 90% absencja (jutro będzie jeszcze większa) dzwońcie i piszcie maile - powszechnie dostępne na stronach www

Trzymamy się razem ic/uc/oc i niech tak już zostanie. jakaś chora rywalizacja w TAKIEJ SYTUACJI to N O N S E N S!!!!!!!!!!!

Do dzieła zatem. Nękajcie media pytaniami dlaczego o tym co się u nas dzieje nie informuja opinii publicznej.

Ps. zapoznaliście się już z apelem federacji a propos formy uczczenia jutro NASZEGO ŚWIĘTA :D ?

no to w takim razie znowu niech się poczta pantoflowa uaktywni, bo na alejach mowa była tylko o czwartkowym przyłączeniu się...

Większość na oddziałach jest na L4 do końca miesiąca.Ci co mają teraz UZ nech biorą L4.

Na oddziały w Krakowie przyszły trole z Izby i starają się klepać zgłoszenia.I to tacy ludzie,zamiast których każdy z was wolałby zatrudnić Ferdka Kiepskiego.Rece opadają.

Spokojnie wczoraj zrobili 7 (słownie:siedem) odpraw zamiast około 120 :o Tak trzymać :lol: :lol:

Wysłany: Czw Sty 24, 2008 3:57 pm Temat postu: można psłuchać na stronie radia kraków
Opis: na stronie radia kraków

--------------------------------------------------------------------------------

Rzecznik IC Kraków przyznaje, że do pracy w oddziałach przyszło tylko "kierownictwo" nie ma "pracowników" cytat oryginalny.

Wypowiedż pasażerki na lotnisku w Balicach, krzepiąca.

Back
Do góry