JUTRO STAJE IC KRAKÓW

były celnik napisał:
a ja się cieszę że już nie jestem celnikiem bo jak czytam te bzdury o wstydzie i centusiach to mi ręce opadają
Ludzie zacznijcie wreszcie myśleć zanim coś napiszecie.
Kto w tym cle pracuje?
Decyzja o przystąpieniu do strajku jest indywidualną sprawą i przestańcie wreszcie wyliczać kto ile zarabia, bo tak naprawdę nie macie o tym zielonego pojęcia.
Kto pracuje w cle? garstka normalnych i gromada lizusów, zwłaszcza w Izbie.
Na oddziałach zasuwają a w Izbie gwiazdy wątpliwej jasności brylują.Żałosne... :oops:

Wkurzliscie informatykow

Anonymous napisał:
Spokojnie wczoraj zrobili 7 (słownie:siedem) odpraw zamiast około 120 :o Tak trzymać :lol: :lol:

Jestem osobą z pałacu .... i to co piszecie to są same brednie. Przykro mi że przy takiej akcji - jednocześnie obrażacie osoby - które dostaly polecenie Dyrektora. Wyśmiewacie kogoś - kto nie umie SAD wklepać!!! Klepiecie po 100 SAD dziennie i ... nic więcej. Poprzybijacie parę pieczątek i tyle waszych kompetencji. Po trzech dniach wprawy - zaczynasz wklepywać coraz szybciej. Kazdego nauczysz. Macie tylko jedną działkę ... a reszta to klapki na oczach. Ciekaw jestem czy usiadlbys i zreperowal baze, skonfigurował domenę itp. itd. Nie masz do tego wiedzy. Nie wyśmiewaj kogoś - bo nie masz zielonego pojęcia kto się czym zajmuje. Wydział CELINA czy ZEFIR nie jest wydziałem który wklepuje dane !!! Inforamtykowi placi sie za wiedze a nie od ilosci wklepanych danych. A u Was odwrotnie.

A co mieli o was napisać.I tak was potraktowali ulgowo-satyrycznie.W naszym urzedzie by was zbluzgali.Mniejsza o to.Koniec targów.Każdy wydział jest ważne.Napisz czy dalej bedziesz "klepał te sady".

Anonymous napisał:
Na oddziały w Krakowie przyszły trole z Izby i starają się klepać zgłoszenia.I to tacy ludzie,zamiast których każdy z was wolałby zatrudnić Ferdka Kiepskiego.Rece opadają.

A mi ręce opadają jak takie komntarze widzę. Zapraszam do pałacu na stanowisko administratora baz danych wmagania
programowanie, znajomość baz danych Sybase, Replication Server, EA Server, XML, XSL, Java, UML, MS SQL, Oracle, Transact SQL, C, C++, domena, bezpieczeństwo, analityka, sieć itp. itd. Zapraszam, szukamy chętnych za 1400 zł.

pracownik cudnej instytuc napisał:
były celnik napisał:
a ja się cieszę że już nie jestem celnikiem bo jak czytam te bzdury o wstydzie i centusiach to mi ręce opadają
Ludzie zacznijcie wreszcie myśleć zanim coś napiszecie.
Kto w tym cle pracuje?
Decyzja o przystąpieniu do strajku jest indywidualną sprawą i przestańcie wreszcie wyliczać kto ile zarabia, bo tak naprawdę nie macie o tym zielonego pojęcia.
Kto pracuje w cle? garstka normalnych i gromada lizusów, zwłaszcza w Izbie.
Na oddziałach zasuwają a w Izbie gwiazdy wątpliwej jasności brylują.Żałosne... :oops:
A na jakiej podstawie mnie obrażasz, jestem pracownikiem izby i co Ty o mnie możesz wiedzieć?Zawsze możesz prosić o przeniesienie do pracy w izbie skoro czujesz sie gorszy pracowniku cudnej instytucji.Jeśli chcesz błyszczeć to zgłoś się do big brothera może Cię zauważą, ale nie mierz ludzi swoją miarą

Możecie już zaprzestać nagonki na siebie.Ty informatyku musisz mieć swoją wiedzę a człek na odziale swoją(wcale nie mniejszą niż ty tylko inną).

No więc czemu ubliżacie ludziom pracującym w izbie?Tam tez ktoś musi pracować, jak i na oddziale, ale my nie piszemy ze na oddziale pracują kretyni, którzy kompletnie nie znają się na przepisach bo ciągle do nas dzwonią, nie potrafią zdac egzaminu celnego mimo że w tym siedzą i pewnie tam tez są lizusy jak wszędzie.
Podobno protestujemy w tej samej sprawie

O kim mówi ten informatyk, że miał problem z egzaminem? Ja pracuję tu 11 lat i nikogo takiego nie znam!
Ludzie, prawie wszyscy mamy wyższe wykształcenie. Jeśli ktoś czuje się niedowartościowany niech robi drugi fakultet ! Myślę,że ta frustracja wypływa z naszej sytuacji materialnej.
NIE KŁÓĆCIE SIĘ !!!

Back
Do góry