JUTRO STAJE IC KRAKÓW

25.01.2008.

25.01.2008r.-Urząd Celny w Nowym Sączu wkracza do akcji. Bracia i siostry jednoczmy się-teraz albo nigdy!!! Urząd Celny w Nowym Targu- ruszcie tyłki!!!

Pałac nie pałac, nie czas i miejsce na takie dysputy. To jest właśnie to co u nas szwankuje najbardziej, brak jedności. Ktoś mądry powiedział: Dziel i rządź.
Nie dajmy się skłócić. Choć raz bądźmy razem. Nie wiem czy miejsce gdzie pracuję to pałac, ale jestem sercem i duszą z "chorymi". Ja też się przyłączam. Wiem, że nawet gdy się nie powiedzie, spokojnie spojrzę w lustro.Zaczynam od piątku.
Pozdrawiam i życzę odwagi cywilnej i wytrwałości.

A co z pensją?

Boję się tylko, że jak "pałac" się rozchoruje, to nie ma co liczyć na pensję. Chociaż może nie trzeba się bać bo tam pewnie wirus nie dotrze.

mam nadzieję, że Kraków nie okaże się jedyną wewnętrzną izbą wypoczywającą?

czy inne wewnętrzne nie mają lotnisk?

pytanie chyba do mnie ... a ja nie odpowiem, bo nie pracuję na lotnisku. ale z tego co wiem, to Balice bez ludzi chyba były - uż, L4

"Dziekujemy" wszytskim "gorliwym" celnikom z Izby krakowskiej za "pomoc" w sprawnym dokonymwaniu odpraw w naszym imieniu, zasłuzyliscie na medale, gratulujemy!!!

krak napisał:
"Dziekujemy" wszytskim "gorliwym" celnikom z Izby krakowskiej za "pomoc" w sprawnym dokonymwaniu odpraw w naszym imieniu, zasłuzyliscie na medale, gratulujemy!!!

napisz moze coś więcej o tym, co się działo dzisiaj, bo brak totalnie informacji

dzisiaj część krakowskiego pałacu stoi (nż, L4), ale gorliwi starzy celnicy (nie zapominajmy, że ich pensja to nie 1.400,00 na łapę) dzielnie pracują i zastępują nieobecnych...

dzisiaj część krakowskiego pałacu stoi (nż, L4), ale gorliwi starzy celnicy (nie zapominajmy, że ich pensja to nie 1.400,00 na łapę) dzielnie pracują i zastępują nieobecnych...
WSTYD MI ZA TYCH Z KRAKOWA

Back
Do góry