JUTRO STAJE IC KRAKÓW

Anonymous napisał:
dzisiaj część krakowskiego pałacu stoi (nż, L4), ale gorliwi starzy celnicy (nie zapominajmy, że ich pensja to nie 1.400,00 na łapę) dzielnie pracują i zastępują nieobecnych...
WSTYD MI ZA TYCH Z KRAKOWA

większa część Krakowa przyłaczyła się do protestujących
niestety nigdy nie było i nigdy nie będzie tak, że wszysycy będą jednomyślni
ważne, że protest zatacza co raz szersze kręgi

Nie jest tak żle, na oddziałach niby są z izby ale nie idzie im to zbyt sprawnie (na jednym z OC zarejestrowali wczoraj 7 OGL-i zamiast około 100) :lol: Rejestrują Naczelnicy i mają 100 pytań do..... i jedno do przyjaciela :lol: :lol:

a ja się cieszę że już nie jestem celnikiem bo jak czytam te bzdury o wstydzie i centusiach to mi ręce opadają
Ludzie zacznijcie wreszcie myśleć zanim coś napiszecie.
Kto w tym cle pracuje?
Decyzja o przystąpieniu do strajku jest indywidualną sprawą i przestańcie wreszcie wyliczać kto ile zarabia, bo tak naprawdę nie macie o tym zielonego pojęcia.

Ludziska przestańcie się na siebie szczuć nawzajem. Dajcie spokój przecież to co się dzieje będzie z pożytkiem dla NAS WSZYSTKICH. A to że niektórzy przyszli to trudno może kiedyś będzie im głupio z tego powodu, może nie wszyscy mogą na L4? Ale jest UŻ. Z tego co wiem to jutro będzie więcej na L4

gdzie są małe odziały

gdzie są małe oddziały i fajni faceci i kobiety z nich .....Nowy targ ,andrychów wszystkie SNP przyłaczcie się nie dajcie sobą poniewierać drugiej takiej szansy nie bedzie

Ponieważ Kraków dzisiaj "odpoczywa" solidaryzując się z GRANICĄ więc moi drodzy zmęczeni na urlopach spróbujcie dotrzec do zaprzyjaźnionych mediów. jeżeli nie będzie o tym głośno to nie wskóramy wiele, ja jestem w kontakcie ale to nie wystarcza.

Przecież powinna ich zainteresować nasza dziesiejsza 90% absencja (jutro będzie jeszcze większa) dzwońcie i piszcie maile - powszechnie dostępne na stronach www

Trzymamy się razem ic/uc/oc i niech tak już zostanie. jakaś chora rywalizacja w TAKIEJ SYTUACJI to N O N S E N S!!!!!!!!!!!

Do dzieła zatem. Nękajcie media pytaniami dlaczego o tym co się u nas dzieje nie informuja opinii publicznej.

Ps. zapoznaliście się już z apelem federacji a propos formy uczczenia jutro NASZEGO ŚWIĘTA :D ?

no to w takim razie znowu niech się poczta pantoflowa uaktywni, bo na alejach mowa była tylko o czwartkowym przyłączeniu się...

Na oddziały w Krakowie przyszły trole z Izby i starają się klepać zgłoszenia.I to tacy ludzie,zamiast których każdy z was wolałby zatrudnić Ferdka Kiepskiego.Rece opadają.

Wysłany: Czw Sty 24, 2008 3:57 pm Temat postu: można psłuchać na stronie radia kraków
Opis: na stronie radia kraków

--------------------------------------------------------------------------------

Rzecznik IC Kraków przyznaje, że do pracy w oddziałach przyszło tylko "kierownictwo" nie ma "pracowników" cytat oryginalny.

Wypowiedż pasażerki na lotnisku w Balicach, krzepiąca.

Back
Do góry