The GodFather
Nowy użytkownik
również szacunek dla Pani Smolińskiej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czlowieku my niechcemy na raz 1500zl tylko do roku 2011. Widac jakie bzdury wmawiaja wam media!!!!!!!!!!!!!Anonymous napisał:MUSICIE DZISIAJ DOJŚĆ DO POROZUMIENIA Z MF - zejdzie trochę z kasy, bo nikt w perespektywie roku nam nie da, resztę postulatów utrzymać !!!!
A kto z PB spotka się z Tuskiem, jak oni zbierają sie w komplecie w Warszawie?????????TO NIEPOWAŻNE, ABY TERAZ ORGANIZOWAC TAKIE SPOTKANIE, KIEDY ZZ ZBIERAJĄ SIĘ WPOD MF!!!!!!!!! Uważam , że przyjazd pramiera jest zbędny, ponieważ nie jest rozsądne rozmawianie w Białej z niepełnym składem ZZ, podejrzewam, może że chodzi tutaj o kolejny podział ZZ SC i aby kolejny raz powiedzieć, że ZZ nie są jednomyślne w soich postulatach! mam wrażenie , że chca nas podzielić , a protest sam upadnie i będzie po kłopocie. Dowiedziałam sie tel.od kolegów z zachodniej granicy i wewn.OC, że rząd chce ich delegować w trybie pilnym na wschód, aby rozładować napięcie i kolejki, ale nie wiem, czy ludzie na to pójdą, najpr.pozbawi kadry wewn.Polski, bo uciekną na L-4.Anonymous napisał:Tusk o 13.00 przyjezdza do Bialej Podlaskiej - zawiadomcie Siwego i Porozumienie Bialostockie
chyba głupoty, braku realizmuocdd napisał:Pani Smolińska - pogratulować odwagi! To fakt!
I ta wypowiedź odzwierciedla dopiero w 100% sytuację w służbie czego większość widzę nie pojmuje! choć z drugiej strony się nie dziwię, że nie pojmuje, bo to do czego doszło jest niewyobrażalne dla ludzi spoza!