Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Każdemu emerytowi ZER MSWiACześć, komu przysługują tzw. wczasy pod gruszą? Jestem na emeryturze od ponad dwóch lat i nie wiem czy ma to znaczenie ale pracuję na pełen etat. Dziękuję!
No niestety nie przechodzi. Tak samo jak wszelkie wydatki kulturalno oświatowe, czy rehabilitacja (sanatorium) trzeba rozliczyć w roku wydania dokumentów potwierdzających wydarzenie.fajnych mamy doradców personalnych, że nie informują odchodzących o takich sprawach, nóż się sam otwiera.
ciekawe czy niewypłacona kasa przechodzi na następny rok, tak jak to powinno być.
to co się dzieje z tą kasą?No niestety nie przechodzi. Tak samo jak wszelkie wydatki kulturalno oświatowe, czy rehabilitacja (sanatorium) trzeba rozliczyć w roku wydania dokumentów potwierdzających wydarzenie.
Doradców personalnych??? A to są u Nas tacy?fajnych mamy doradców personalnych, że nie informują odchodzących o takich sprawach, nóż się sam otwiera.
ciekawe czy niewypłacona kasa przechodzi na następny rok, tak jak to powinno być.
Tak się ich nazywa. Dowiadujesz się o ich istnieniu podczas zbierania podpisów na obiegowceDoradców personalnych??? A to są u Nas tacy?
Wniosek, dostępny na stronie Zer. Nic więcej. W tamtym roku wysyłałem do IAS poprzez epuap.Jakie dokumenty trzeba złożyć za wczasy?
Jakie dokumenty trzeba złożyć za wczasy?
Fakturę za co? Co do skanu przelewu ostatniej emerytury pełna zgoda, zapomniałem.trzeba złożyć wniosek, xero decyzji o wysokości emerytury i fakturę załączyć