Emerytury !!!

Cześć, komu przysługują tzw. wczasy pod gruszą? Jestem na emeryturze od ponad dwóch lat i nie wiem czy ma to znaczenie ale pracuję na pełen etat. Dziękuję!

fajnych mamy doradców personalnych, że nie informują odchodzących o takich sprawach, nóż się sam otwiera.
ciekawe czy niewypłacona kasa przechodzi na następny rok, tak jak to powinno być.

fajnych mamy doradców personalnych, że nie informują odchodzących o takich sprawach, nóż się sam otwiera.
ciekawe czy niewypłacona kasa przechodzi na następny rok, tak jak to powinno być.
No niestety nie przechodzi. Tak samo jak wszelkie wydatki kulturalno oświatowe, czy rehabilitacja (sanatorium) trzeba rozliczyć w roku wydania dokumentów potwierdzających wydarzenie.

No niestety nie przechodzi. Tak samo jak wszelkie wydatki kulturalno oświatowe, czy rehabilitacja (sanatorium) trzeba rozliczyć w roku wydania dokumentów potwierdzających wydarzenie.
to co się dzieje z tą kasą?

ps
ja widzę to tak. Pieniądze z ZER wpływaja do IAS, Komisja socjalna się zbiera i ustala poziom dopłat na dany rok na jednego emeryta. Wpływa mniej wniosków niż jest emerytów. Pieniądze, o ktore nikt nie wnioskował przechodza na nastepny rok i zwiekszają pulę do podziału.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry