digital411
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 215
Oj, oj - myślałem, iż jesteś wyższych lotów zawodnikiem - do pracy w Biedronce już był taki co nas wysyłał - w takim razie pozostaniemy przy swoich stanowiskach, gdyż ja dalej uważam, że to co obecnie robi panująca nam władza poprzez swoich wiernych "czynowników" to zmiana w miarę sprawnej śp. Służby Celnej w korporacyjnego sterowanego centralnie molocha na BARDZO słabych glinianych nóżkach - wszyscy mierni, bierni ale wierni - tak że wicie, rozumicie - ruki po szwam i do statystyki marsz.
No to ta wspaniałą służba celna wysyłała cię do biedronki a piszesz jaka sprawna,zlikwidowali bizantyjskie państewka,oderwali dupska od krzesełek aż skóra została i piecze oj pieczeOj, oj - myślałem, iż jesteś wyższych lotów zawodnikiem - do pracy w Biedronce już był taki co nas wysyłał - w takim razie pozostaniemy przy swoich stanowiskach, gdyż ja dalej uważam, że to co obecnie robi panująca nam władza poprzez swoich wiernych "czynowników" to zmiana w miarę sprawnej śp. Służby Celnej w korporacyjnego sterowanego centralnie molocha na BARDZO słabych glinianych nóżkach - wszyscy mierni, bierni ale wierni - tak że wicie, rozumicie - ruki po szwam i do statystyki marsz.