Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mnie się wydaje że podajesz termin gdy chcesz go skrócić ale oni nie muszą się przychylić.Czy zatem należy zachować termin np.3 m-cy czy po prostu "spadam z baru" z dniem - i tu wpisuję datę.
zwróć uwagę iż to co zaproponowałem dotyczy końcówki roku więc całego urlopu zaległego i przysługującego w danym roku. Czyli całość do wykorzystania i jedyny okres w roku na to pozwalający.@ standby2
@heisenberg
ja również maj 91
urlop przysługuje proporcjonalnie do przepracowanego okresu,
jeżeli mogę radzić to należy spokojnie wykorzystać urlop, a następnie złożyć wniosek o zwolnienie razem z wnioskiem o emeryturę.
Tak, gdyby w każdej Izbie był zatrudniony związkowy prawnik to nie bylibyśmy tak szargani jak teraz. Nie każdy musi rozumieć kaszanke prawna którą nam zafundowano.Czy związkowy prawnik mógłby zinterpretować przepisy dotyczące ubiegania się o dodatek inwalidzki do emerytury? Z tego co widzę obszar niewiedzy i rozmaitość interpretacji jest ogromny. A może przygotujmy listę pytań dotyczących emki i ktoś wiążąco odpowie?