Emerytury !!!

A kim ty jesteś, że ciągle z uporem maniaka w kółko piszesz o tym samym? Sumieniem narodu? Poplecznikiem jaśnie nam panującej opcji rządzącej? Twoje zdanie odnośni emerytur dla celników znam, ty znasz nasze zdanie (przynajmniej tych co się tu, na tym forum, wypowiadają) na ten temat też. I o czym chcesz dyskutować? Ani ty nie przekonasz nas do swych racji, ani my ciebie boś uparty jak koza w kapuście więc dalsza rozmową z tobą jest bezcelowa. EOT.

Przede wszsystkim sumieniem mojego portfela, które nie godzi się na zrzutkę na wczesniejszy wypoczynek wszystkich celników jak leci. Składam się już na policjantów, wojskowych, granicznych, sędziów, prokuratorów, etc. Wystarczy. Czytając natomiast komentarze dostępne w internecie odnoszą wrażenie, że podobnie mysli spora część społeczeństwa, poza samymi f-szami oczywiście.

Jesteś sumieniem?

Oczywiście, że nie. Jesteś prostym najętym wypisywaczem bzdur. Który usiłuje udowodnić kwadraturę koła.

Rzecz idzie o wykonanie woli Trybunału Konstytucyjnego. Rzecz idzie o wykonanie przyrzeczeń. Rzecz idzie o zaprzestanie dyskryminacji.

Służba Celna to elita. Nie tylko ze względu na zadania i rolę, jaką spełnia.

Taka też będzie.

Również w wymiarze emerytur mundurowych.

do Juara_78

Kochany Juarze 78, wykładowco, pochwal się proszę ile masz publikacji naukowych, chyba się nie wstydzisz??

nie karmić trolla

społeczeństwo ma prawo nas nie rozumieć.
co to za argument ?
większość fc od dawna części kadry nie traktuje jako swoich.
to "polityczna narośl" w apolitycznej z ustawy służbie.
niestety ta część środowiska utożsamia się ze statusem urzędnika, ale nie rozumie statusu służby.
stąd te wszystkie rewelacyjne "reformy" modernizacyjne.
więc - nie karmić trolli.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

Juar POkazuje,
Głupoty otchłanie,
Klakier Klakierowi,
Proste kantowanie?

Młody Ty celniku,
Stary dzięki składa,
Obłudy upada,
Spękana fasada?

Za chwilę Generał,
Pampersa założy,
Juar Mu nie POmógł,
I inni doktorzy?

Juar POkazuje,
Głupoty otchłanie,
Klakier Klakierowi,
Proste kantowanie?

Młody Ty celniku,
Stary dzięki składa,
Obłudy upada,
Spękana fasada?

Za chwilę Generał,
Pampersa założy,
Juar Mu nie POmógł,
I inni doktorzy?

Poczytaj swoich kolegów. Jawnie nadużywają L4, aby nie przyjść do pracy w danym dniu. W normalnej firmie za nadużywanie L4 leci się z roboty. Fajnie więc macie ;)

juar_78 dam ci dobrą POradę. PObiegnij do swojego pana i POwiedz mu,że twoje wyPOciny w ogóle nie POskutkowały. Za nic nie chce Brać Celna POsłuchać tak POtwornie wartoścowych i odPOwiedzialnych POrad. POdaj się więc odrazu do dymisji i daj Nam wszystkim sPOkój. Howk!

Juar dobrą radę,
Forum Ci podaje,
Lepiej sobie odpuść,
Na nic Twoje baje?

Również bez pokrycia,
Twoje argumenty,
Generał w pampersie,
Będziesz odsunięty?

Pijar też słabiutki,
Publikę zawodzi,
Lemingi w panikę,
Tylko wręcz przywodzi?

Ostatnia edycja:
ludzie powiedzcie mi o co chodzi,przeciez za naszymi emeryturami byly naprawde logiczne argumenty i co,maja nas w dupie.jestesmy tania siła roboczą,niewolnikami.jestem zbulwersowana.

Na stronie są linki do Informacji prasowych o proteście Służby Celnej. Proponuję poczytać komentarze społeczeństwa do protestu i żądań.

ludzie powiedzcie mi o co chodzi,przeciez za naszymi emeryturami byly naprawde logiczne argumenty i co,maja nas w dupie.jestesmy tania siła roboczą,niewolnikami.jestem zbulwersowana.

Ależ nie jesteś niewolnikiem !!!! JESTEŚ WOLNYM CZŁOWIEKIEM !!! W każdej chwili możesz zostawić tą pracę jak jest taka zła i iść do lepszej - w czym problem >>??

Ależ nie jesteś niewolnikiem !!!! JESTEŚ WOLNYM CZŁOWIEKIEM !!! W każdej chwili możesz zostawić tą pracę jak jest taka zła i iść do lepszej - w czym problem >>??

Daj mi choć cień nadziei, że jesteś w stanie pojąć o co w tym wszystkim chodzi, to postaram się Tobie to wytłumaczyć.

Płazie spod jakiego kamienia wypełzłeś? spieprz... dziadu na inne forum, będzie tu mącił prostak jeden

Back
Do góry