Zaraz, zaraz bo czegoś tu nie chwytam. Sorki, że nie ogarniam, ale skoro już poświęciliście mi tyle czasu, to dopytam. Składam wniosek i we wniosku nie określa się daty odejścia, ok. Powiedzmy, że jestem bardzo potrzebny służbie i dyrektor wykorzystuje wobec mojej osoby ustawowy termin 3 miesięcy czyli wręcza mi decyzję 3 miesiące po moim wniosku? W momencie otrzymania decyzji mogę odejść choćby na drugi dzień?
Muszę przyznać, że to jest trochę porąbane. Bo skąd mam niby wiedzieć jak zachowa się dyrektor, da mi decyzje za 3 tygodnie czy po 3 miesiącach?
Konkretnie - chcę odejść 01.07 i powiedzmy bojąc się o to, że dyrektor mnie przytrzyma ustawowy termin wniosek składam 15.03, ale dyrektor da je mi decyzje w połowie kwietnia. Mogę dopracować do tego 01.07?
Muszę przyznać, że to jest trochę porąbane. Bo skąd mam niby wiedzieć jak zachowa się dyrektor, da mi decyzje za 3 tygodnie czy po 3 miesiącach?
Konkretnie - chcę odejść 01.07 i powiedzmy bojąc się o to, że dyrektor mnie przytrzyma ustawowy termin wniosek składam 15.03, ale dyrektor da je mi decyzje w połowie kwietnia. Mogę dopracować do tego 01.07?