Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Znam wschód bardzo dobrze. Napisałem 80-90% i wiem, że jest grupa. która powinna zostać wciągnięta w ten system.jaki koń jest - każdy widzi.
mierzysz swoją miarą.
proponuję kierunek wschód.
skutecznie zmienia poglądy.
niestety, tele echo, prawda jest gdzie indziej i Ty jestes po ciemnej stronie mocy , bez granicy jestes jedynie zwykła urzedniczyną, która chce wiecej niż jej sie nalezy, Tak naprawde poza tymi postami to nie nasz konkretów dlaczego celnikom nalezy sie przywilej wczesniejszych enmerytur - trzeba rozdzielić urzędasów, dla kórych społeczeństwo nie zaakceptuje [przywilejów) i walczyć o emki dla granicy ale dla niektórych to jest za wielkie wyzwanieZatem ogłośmy pełną anarchię. Państwo bez funkcjonariuszy Służby Celnej. Bo podatnicy sami przytargają do kasy należne daniny. Idźmy też dalej; państwo bez posłów. Bez premiera i rządu. Przecież sami potrafimy.
Premierze, Rządzie, Posłowie i Senatorzy! Jan Kowalski ma receptę na naprawę Rzeczypospolitej!
... Jeśli w Polsce Trybunał Konstytucyjny jest ciałem niezależnym od aktualnej władzy, projekt wydłużenia wieku przechodzenia na emeryturę polegnie w TK.
...
najsensowniejszym rozwiazaniem - to emerytury dla granicy i grup mobilnych
nie oszukujmy sie, wiekszosc zolli nie lata z bronia po drogach, tylko siedzi w izbach
Ludzie przestańcie chrzanić. nie jest istotne jakie zadania wykonujemy na danym stanowisku w danym momencie. Istotne dla sprawy jest to że jesteśmy mianowani do służby a nie przyjęci do pracy na KP. Więc służymy jak policjant (drogówka, prewencja, ale też w wydziałach zajmujących się wydawaniem różnych decyzji). Więc jak służymy to mamy ograniczenia a jak mamy ograniczenia to winny być rekompensowane uprawnieniami ( np emerytalnymi) bo dziś służysz tu a jutro tam. Więc nie uważam że jestem urzędnikiem tylko funkcjonariuszem na służbie. A jak nie chcą tego zauważyć to wszystkich pod kapelusz i umowa o pracę a potem niech sobie przenoszą kogo chcą najlepiej samego szefa jak taki mądry.niestety, tele echo, prawda jest gdzie indziej i Ty jestes po ciemnej stronie mocy , bez granicy jestes jedynie zwykła urzedniczyną, która chce wiecej niż jej sie nalezy, Tak naprawde poza tymi postami to nie nasz konkretów dlaczego celnikom nalezy sie przywilej wczesniejszych enmerytur - trzeba rozdzielić urzędasów, dla kórych społeczeństwo nie zaakceptuje [przywilejów) i walczyć o emki dla granicy ale dla niektórych to jest za wielkie wyzwanie
Ludzie przestańcie chrzanić. nie jest istotne jakie zadania wykonujemy na danym stanowisku w danym momencie. Istotne dla sprawy jest to że jesteśmy mianowani do służby a nie przyjęci do pracy na KP. Więc służymy jak policjant (drogówka, prewencja, ale też w wydziałach zajmujących się wydawaniem różnych decyzji). Więc jak służymy to mamy ograniczenia a jak mamy ograniczenia to winny być rekompensowane uprawnieniami ( np emerytalnymi) bo dziś służysz tu a jutro tam. Więc nie uważam że jestem urzędnikiem tylko funkcjonariuszem na służbie. A jak nie chcą tego zauważyć to wszystkich pod kapelusz i umowa o pracę a potem niech sobie przenoszą kogo chcą najlepiej samego szefa jak taki mądry.
a zresztą nieważne