Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cieszy, że do zz należy ok. 800 osób. Sprawmy, aby w niedługim czasie związek mógł liczyć jeszcze więcej. Rozmawiajmy, informujmy innych, może wśród nas są osoby, które nie zdają sobie sprawy, że też mogą mieć coś do powiedzenia, że ich głos też będzie bardzo ważny, że związek go potrzebuje, aby potem jako silna i licząca się organizacja mógł w naszym imieniu występować i upominać się o nasze sprawy.Wiem aquirre, wiem.
Na pewno byłoby mi łatwiej działać i działałbym prężniej, gdyby funkcjonariusze masowo zdeklarowali się w ZZ CELNICY PL.
Jest nas ok. 800. To wciąż za mała legitymacja do takiego działania.
CELNIKU ZDEKLARUJ SIĘ!
W gdyńskiej Izbie dołączyła się do nas 15-sta osóbka. Mało nas, ale dobre i to. Pamiętajcie, że bez Was nie ma nas, bez Waszego poparcia my przestaniemy istnieć. A jak Związki Zawodowe znikną to pozostanie tylko kapelan ale on pomoże Wam najwyżej duchowo.
.............niestety jakubbbb ma rację. Brak rozporządzenia o równorzędności stopni. Jest rozp.o stopniach w razie przeniesienia z SC do SG, jest z SG i Policji do SC, brak z SC do Policji . Ktoś chyba celowo zapomniał o takim drobiazgu.Pola,maryśka,armanos to wy piszecie głupoty..........
Jesteś w związu to działaj sam, a nie czekasz...