rozumiem że dotyczy to tylko tych którzy maja ukończone 15 lat służby ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czemu do 26.01.17?
czemu do 26.01.17?
Niech mi ktoś wreszcie powie co mam robić ?! Co mam zrobić ze swoim życiem i z życiem moich bliskich ?! jak mam zaplacić rachunki....a WY pierdzielicie mi o jakijś pani basi, ktorej jedni gratulują a inni protestują. Pytam po ch....................j to wszystko ?! pani basia tu celowo piszę z małej litery ma to w swojej krągłej du..............pie ! A WY wciąż pytacie jeden drugiego po co i na co ? Ludzie WASZE życie wisi na włosku !!!!!!!!!!! Moje także a zatem mam gdzieś jakieś basie czy inne czesie.
Pytam WAS co mam robić i na co czekać ? W Lidlu za stary w Biedronce także........owszem gdybym miał emeryturę to mnie wszędzie przyjmą a tak...............? Zatem pytam jakie są szanse na emerytury i zakończenie tej nierównej walki. panie Sławku może teraz Pan coś mi odpowie ?
Dzisiaj akcja ?! To powinno być już rok temu ! Czemu ma to służyć ?! Pisanie o czym ?! Nie ma ustawy a zatem można pisać na Berdyczów...........i odwoływać się do skladu desek.
Dzisiaj akcja ?! To powinno być już rok temu ! Czemu ma to służyć ?! Pisanie o czym ?! Nie ma ustawy a zatem można pisać na Berdyczów...........i odwoływać się do skladu desek.
Dziwi Ciebie to?rozumiem że dotyczy to tylko tych którzy maja ukończone 15 lat służby ???
To apel tylko do tych co mają 15 lat służby?
I znowu zadam "głupie pytanie"!
Czy ktoś widzi różnicę w sformułowaniach:
- ustalenie emerytury,
- ustalenie prawa do emerytury,
według zasad ... ?!
ps
No, ale każdy swój rozum ma ...
Nie. Do Marszałka wysyłamy wszyscy.To apel tylko do tych co mają 15 lat służby?
czemu do 26.01.17?
Z tzw. ostrożności procesowej pozwy musimy złożyć do 28 lutego. Pozwy poprzedzamy wnioskami i dajemy sobie ok. miesiąc czasu. Funkcjonariusze, którzy nie przejdą tej procedury muszą się liczyć z utratą prawa do tego świadczenia, bo nie wiemy jak zachowa się władza, wszak Minister M.Banaś przy Premierze obiecywał uchwalenie projektu obywatelskiego do końca poprzedniego roku, a mamy drugą połowę stycznia.
Nie. Do Marszałka wysyłamy wszyscy.
Czy te wnioski są gotowe? tzn czy wystarczy wpisać dane osobowe?
ja pierdziu
otwórz i zobacz
za ciężko?
w robocie też ktoś twoje maile otwiera?
Tak wystarczyCzy te wnioski są gotowe? tzn czy wystarczy wpisać dane osobowe?