Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystkie, jeżeli tylko potrafimy się zjednoczyć.jakie dzialania jeszcze wchodza w gre?
Jak będą babkę na przystanku okradali też nie zwrócisz uwagi...
Pisz jak chcesz, ale przez to jak piszesz, tak jesteś postrzegany...
Wszystkie, jeżeli tylko potrafimy się zjednoczyć.
Policzmy się na początek
CELNIKU ZDEKLARUJ SIĘ!
ps. Niech każdy wyobrazi sobie jak zmieniłaby się Nasza sytuacja i Nasza pozycja, jeśli do końca stycznia MF zobaczyłby, że w ZZ CELNICY PL skupia się ogół środowiska. Dla mnie osobiście także byłby to jednoznaczny impuls. Myślę, że dla każdego z Nas. Zróbmy to!
Sławek już wytłumaczył ,ze to pozorne i chwilowe !
kiedy będzie ten poczatek
Pani Smolińskiej, ani nie lubię, ani nie szanuję (jako pracownika czy człowieka), ale nie przypominam sobie aby to ona udrożniła Dorohusk. Czy nawet jakieś inne przejście. Pamiętam za to z jaką nadzieją ludzie komentowali widoki z kamer. Czy choćby zwykłe wpisy. Jak jeden, drugiego wspierał. Pamiętam też ile było nieodebranych połączeń od nieznanych numerów na komórkach. Moja aż się wyładowała. Pamiętam ilu ludzi się pochorowało...]
Dzisiaj mogę już też napisać, a raczej przypomnieć, że przeszkadzały nam także działania Przewodniczącej B.Smolińskiej w czerwcu i to także była okoliczność, która utrudniała kontynuowanie protestu, gdyż B.Smolińska robiła wiele by pomóc MF opanować protest. Gdyby nie skoordynowane z MF działania RDS, na pewno MF byłoby trudniej opanowywać protest.
Szczury uciekają! Nie bójcie sie się okręt nie tonie. Porządny celnik teraz się nie wycofuje.
Szczury uciekają! Nie bójcie sie się okręt nie tonie. Porządny celnik teraz się nie wycofuje.
No co Ty? Żartujesz? Nie mają takiej mocy, nawet gdyby bardzo tego chcieli. Działania Basi w czerwcu to tylko jedna z okoliczności, którą wymieniłem, która w jakimś sensie pomogła w opanowywaniu protestu, bynajmniej tak była ukierunkowana. Czytaj ze zrozumieniem.Sławek, nie mów mi proszę, że wszystko to wina związków kanapowych.
"Pamiętaj, że wszystko można zacząć od nowa. Jutro jest zawsze świeże i wolne od błędów."Policzmy się na początek! Pokażmy sobie i przede wszystkim MF, że stanowimy jedność, że stanowimy siłę! Czy to jest takie trudne? Sami zobaczycie, że jak wykonamy ten prosty ruch, reszta przyjdzie sama. Fala będzie znów wzbierać. Działajmy! Razem możemy osiągnąć wszystko.
kiedy będzie ten poczatek