bocianiegniazdo
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Wykopałem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no dobra zalogowalam się do wykopu ale jestem dyletantką i nie wiem co powinnam wciśnąć żeby wykop był skuteczny, please help głupiej blondynce!!!
No toś wymyślił kocieKoledzy i koleżanki oraz Nasz Sławku dziwię się ,że walczymy tylko o emki ,ale myślę,że w pierwszej kolejności powinniśmy walczyć ,żeby skarbówkę włączono do Naszych struktur a nie jak zapisano w Ustawie o KAS.Kolejnym etapem może być wyłączenie skarbowców z Naszej ustawy emerytalnej o którą walczymy.Wtedy to my będziemy wiodący a nie skarbowcy.Może ZZ powinny przyjąć taką strategię w obronie Naszej formacji?
Wykopałem co się dało.,a celnicy chyba naprawdę wymarli?Pozdrawiam.
wykopany ![QUOTE
Powoli akcja się rozkręci ,większość f-s w ogóle nic nie wie o akcji albo dopiero planuje się tym zająć. Niektórzy nie wiedzą jak się tam zarejestrować. To proste trzeba kliknąć na zaloguj a potem poniżej jest opcja zarejestruj.Rejestracja trwa 1 minutkę.
Myślę, że w świetle tego co rząd zaproponował w sprawie naszych emerytur ZZ Celnicy.pl powinien natychmiast wystąpić o udzielenie informacji publicznej do wszystkich służb objętych systemem zaopatrzeniowym o wskazanie ilu funkcjonariuszy każdej z nich wykonuje zadania wskazane w wyroku TK... Musimy nazbierać amunicji do dalszej walki... Wystarczy już tej zabawy... Musimy udowodnić władzy, że ich propozycje są niedorzeczne....