Nie chodzi o sianie fermentu tylko o czas. A ten umyka. I wiem o czym mówię bo jestem w tej robocie od 1990 r. Po raz kolejny mam dać się w......? Jeszcze raz powtórzę. Skąd masz pewność że ustawy nie podpiszą w trybie przyspieszonym? Jestem w celnicy.pl ale to nie odbiera mi prawa głosu ani krytyki. Zabieram głos dlatego że sprawa jest zbyt poważna. I to nie jest tylko moja opinia. Odwagi mi też nie brakuje. Wyciągam tylko wnioski z działania władzy w naszej sprawie od grudnia. Obietnice i zapowiedzi. Co z nich zostało? To tyle. I nie będę mieć satysfakcji kiedy obudzimy się z ręką w nocniku że to ja miałem rację.
Jeżeli zostanie ogłoszona akcja protestacyjna jestem za oflagowaniem. To jasne.
Człowieku! Czy Ty na prawdę myślisz, że przemawiasz do bandy idiotów, którzy nie wiedzą o umykającym czasie ?!
Ty i Tobie podobni "niecierpliwi", nieustannie i w kółko POWTARZACIE TE SAME OCZYWISTOŚCI.
Żaden z Was nie odkrywa Ameryki i ŻADNA z tych niecierpliwych myśli, nie jest wykoncypowana z wielkim trudem, a powtarzana przez różne osoby, potwierdza tylko OCZYWISTOŚĆ, że nie trzeba być geniuszem, by o tym WIEDZIEĆ!
Wie o tym Sławek, wie ZG i wiedzą także Ci, którzy absolutnie nie rozumieją gestu oflagowania ale ROZUMIEJĄ,
że JESZCZE WIEDZIEĆ NIE MOGĄ I GODZĄ SIĘ Z TYM !!! Brak informacji jest paskudny, a nawet często bolesny, lecz trzeba przyjąć,
iż KONIECZNY w obecnej sytuacji.
Powtarzasz pytanie "skąd masz pewność ...", a czy Ty ją masz wobec którejkolwiek z niecierpliwych osób?! Jesteś pewien że za chwilę całe to min fin nie "wyleci z hukiem" z życia politycznego ?! Takiej pewności też mieć nie możesz, więc nie pozostaje Ci nic innego, niż wybrać - komu zaufać! Musisz zdecydowanie wybrać kogoś, bo sam nic nie wskórasz. Nie narzucam Ci (ani też nikomu innemu) wyboru "męża zaufania", to jest wybór wolny!
Jeżeli wybrałeś ZG ze Sławkiem, to bądź honorowy i nie podważaj ani ich WIEDZY, ani PRAWOŚCI, ani posiadania planu,
bo TWOJE WĄTPLIWOŚCI POZBAWIAJĄ RESZTEK SIŁ TYCH, KTÓRZY WCIĄŻ PRACUJĄ I DZIAŁAJĄ.
Jeżeli natomiast wybrałeś kogoś innego, to nie wstydź się przyznać i podziel się może lepszym planem.