Mam dość!!
Mam dość traktowania mnie przez kolejne rządy jak chłopczyka , któremu wszystko można obiecać i żadnej obietnicy nie zrealizować,
Mam dość nie szanowania prawa, wyroków sądów,praw nabytych,idiotycznych decyzji ,które muszę realizować bo komuś trzeba zapłacić premię
Mam dość ignorowania zgłaszanych nieprawidłości i niszczenia ludziom zycia bo odważyli się powiedzieć prawdę,
Mam dość łgarstw , którymi karmi mnie rząd,
Mam dość bycia zakładnikiem trudnej sytuacji na rynku pracy i możliwości zwolnienia mnie w każdej chwili , więc milcz człowieku i pracuj,
Mam dośc zwykłego braku szacunku dla mojej pracy. Nie ma znaczenia czy pracujesz 5,10 czy 30 lat. Czy dajesz z siebie wszystko i wypruwasz sobie żyły dla służby. Traktują Cie jak szmatę , która nie ma żadnych praw
Teraz próbują wyrolować nas z emeryturami. Tworzą ustawę, która znowu ma nas dyskryminować w stosunku do innych służb.To mam być państwo prawa? Nie zgadzam się na ,żadne pomysłu typu 55 lat życia i 15 lat pracy. Nie zgadzam się na nie branie pod uwagi pracy przed 1999r. Gdzie ja wcześniej pracowałem? w bibliotece??? Uważam, że jak po 28 kwietnia dalej nie będziemy wiedzieć co z naszymi emeryturami i jak ma wygladać ten cały KAS powińnyśmy inaczej zacząć rozmawiać z rządem. Proponowałbym na początek oflagować wszystkie oddziały w Polsce Biała flaga z napisem protest.Można też napisać ,że żądamy wykonania wyroku TK. Na razie beż żadnego strajku . Niech będzie to widoczne dla wszystkich, że coś się dzieje. Zarządać od rządu aby do końca maja wydała oficjalne stanowisko w sprawie naszych emerytur. Jeśli jego nie będzie albo stanowisko będzie niekorzystne dla nas wtedy ogłosić strajk włoski. Nie zgadzam się ,że mamy na to czas. Dajemy się omamiać pozorowanymi działaniami a widać, że PiS gra na zwłokę. Mam dość!!!!!!