Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sławek co sądzisz "marsz milczenia - apel do wszystkich funkcjonariuszy słyżby celnej"
Biorąc pod uwagę info w apelu o funkcjonariuszach 'skażonych komunizmem' to ta wiadomość jest druzgocząca dla wielu z nas, zwłaszcza dla fc ze starych izb. Z resztą dla wszystkich w okolicy 50tki, którzy mieli tego cholernego pecha, że przyjęli się przed 89 rokiem.
Hola, hola ...
Służba Celna, jako formacja, z założenia zawsze była APOLITYCZNA !!!
Ja się pytam;
JAKIM PRAWEM KWESTIA "SKAŻENIA KOMUNIZMEM" MIAŁABY W OGÓLE BYĆ ROZPATRYWANA ?!
27 lat, to wystarczający czas, by sprawdzić wszystkie możliwe "teczki" i zweryfikować ewentualne "skażenie" wielokrotnie.
Moim zdaniem, ustawowy zapis o apolityczności naszej Służby, jest koniecznym ale też wystarczającym argumentem, uniemożliwiającym zastosowanie podobnych, "skażonych pomysłów" ...
Obyśmy zdążyli !!!!!!!!!!Dokładnie
Jeżeli to nie poskutkuje to będziemy musieli zaostrzyć działania.
Pisałem jakiś czas temu, że kas wejdzie wcześniej niż emerytury, i banda bezmyślnych oszołomów wylała mi kubły pomyi "na głowę". Co na to Związek Zawodowy Celnicy PL w jakim jesteśmy zrzeszeni?
Pisałem jakiś czas temu, że kas wejdzie wcześniej niż emerytury, i banda bezmyślnych oszołomów wylała mi kubły pomyi "na głowę". Co na to Związek Zawodowy Celnicy PL w jakim jesteśmy zrzeszeni?
Bardzo przepraszam. Czas pokarze kto ma rację w tym sporze.