Witam funkcjonariuszy , którzy nie dzielą się na tych , którym należą się emerytury mundurowe , a na tych , którzy nie wiedzą gdzie będą pełnić służbę, i czy Im emerytury będą przysługiwać moim zdaniem emerytury mundurowe mają dostać Wszyscy Celnicy.Nie zaprzestałem zbierać podpisów , na stan obecny mam 226 podpisów obywateli , którzy popierają Nasz projekt są to przeważnie młode dziewczyny roczniki 90,80,70 , problemem dla niektórych jest podanie nr.pesel,gdyż jak przyjdzie do jegowpisania to rezygnują.Czekam na telefony z KMP Siedlce,z PSP odnośnie zebranych podpisów.Czyli droga przed Nami otwarta i długa.Sławek proszę jakbyś Mógł podać , datę kiedy będziesz w Siedlcach . Pozdrawiam , drugiej takiej szansy nie będzie , niech Wszyscy Młodzi i Starzy wezmą sobie do serca dobro Swoje , a jak nie Swoje to innych kolegów , bo przecież piękną sprawą jest pomagać innym.Pozdrawiam , OC Siedlce , proszę o działanie w tak słusznej sprawie , jaką stworzył , wywalczył Sławomir Siwy , jestem z Tobą , wielki szacunek.