Igor Raczyński
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 181
Ciekawe który ,, łaskawy i miłosierny" podzielił brexitowe na Lubelszczyźnie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tego co mi wiadomo, najpierw poszło do izby info o ilości osób z każdego oddziału/komórki uprawnionych do brexitowego - sama cyfra, bez nazwisk, stanowisk, wykonywanych obowiązków na oddziale, itp. itd., stąd zapewne te niskie procenty w IAS Lublin. Później kierownik oddziału/komórki przydzielał. Jaki był klucz przydziału nie wiem, nie wiem czy były widełki czy każdemu po równo. Nie wiem, czy jakieś komórki wewnętrzne w delegaturach/LUCS były do tego nominowane. Fakt, że wyszło 700 pln brutto - 616 zł na rękę. Co przy dodatku w IAS Bydgoszcz (kilkanaście tysięcy złotych) jest po prostu beznadziejne.Ciekawe który ,, łaskawy i miłosierny" podzielił brexitowe na Lubelszczyźnie?
Sumka 3cyfrowa nam w zupełnym stopniu wystarczy. Moje 616 pln jest w sam raz. Wiem, że brexit mnie nie dotyczy. Co innego OC wewnętrzne. Nigdy bym się z nimi za robotę nie zamienił. Cenię sobie nocki, śwęta, EX z GB zrobione po brexicie i stwierdzenie szofera, że on "nie znał", jego pobyt tygodniowy na placu. Chęć pomocy ww. A to wszystko w przyjaznej, nie znającej przymusu odprawy jak największej liczby pojazdów atmosferze. Kiedy plac jest pusty, a jedynym zmartwieniem są zbyt głośno ćwierkające skowronki. Wiosna kurwa właśnie. Także koledzy z innych Izb, którzy tak dzielnie oparli się brexitowej kreaturze.... Dziękuję za wsparcie i odsyłamie gniotów na granicę. Za wasze poświęcenie. MAM NADZIEJĘ, ŻE wasze wyniki wsparły naszą organizację. Tak trzymać. Reasumując... My wszyscy klikacze z granicy wschodniej dziękujemy po sześćcokrość (slownie to tyle samo) za wsparcie, zrozumienie i słowa.oburzenia OC wewnętrznych. Zawsze razem, co nie!? P.S. nigdy nie wesprę działań żadnych ZZ typu strajk itp. które miałyby dotyczyć granicy zewnętrznej. Dosyć tyrania w myśl politycznej poprawności na ogół nas, czytaj KAS. Granica to granica! Reszta niech się sama żywi, parafrazując Was. DziękujęPodobno Lublin wypłacił brexit i to sumkę 3 cyfrową. Ale czego się spodziewać gdy grono mł. ekspertów w tych zaniedbanych izbach ma mnożnik 2.0
Nie chcę wyjść na chama ale od dawna ludzi wysłanych do was z interioru bardziej niż odległość przeraża możliwość wywalenia ze służby z powodu trafienia na takich co biorą w rączkę (ty nie będziesz brać więc cię zakapują że bierzesz) a niektórzy wspominali o podrzucanych prochach czy nocnym zbieraniu minerałów do plecaka z dna jeziora i mówię o tym bez związku z Bobrownikami bo te opowieści są o wiele starsze.Sumka 3cyfrowa nam w zupełnym stopniu wystarczy. Moje 616 pln jest w sam raz. Wiem, że brexit mnie nie dotyczy. Co innego OC wewnętrzne. Nigdy bym się z nimi za robotę nie zamienił. Cenię sobie nocki, śwęta, EX z GB zrobione po brexicie i stwierdzenie szofera, że on "nie znał", jego pobyt tygodniowy na placu. Chęć pomocy ww. A to wszystko w przyjaznej, nie znającej przymusu odprawy jak największej liczby pojazdów atmosferze. Kiedy plac jest pusty, a jedynym zmartwieniem są zbyt głośno ćwierkające skowronki. Wiosna kurwa właśnie. Także koledzy z innych Izb, którzy tak dzielnie oparli się brexitowej kreaturze.... Dziękuję za wsparcie i odsyłamie gniotów na granicę. Za wasze poświęcenie. MAM NADZIEJĘ, ŻE wasze wyniki wsparły naszą organizację. Tak trzymać. Reasumując... My wszyscy klikacze z granicy wschodniej dziękujemy po sześćcokrość (slownie to tyle samo) za wsparcie, zrozumienie i słowa.oburzenia OC wewnętrznych. Zawsze razem, co nie!? P.S. nigdy nie wesprę działań żadnych ZZ typu strajk itp. które miałyby dotyczyć granicy zewnętrznej. Dosyć tyrania w myśl politycznej poprawności na ogół nas, czytaj KAS. Granica to granica! Reszta niech się sama żywi, parafrazując Was. Dziękuję
Mają być październik/listopad, kryteria podziału takie jak w marcu, mimo prób rozszerzenia grona beneficjentów. Radcowie prawni nie znaleźli luk w wytycznych tak żeby się więcej osób załapałoWitam.
Słychać cos u was o dodatkach brexitowych ?
Podzielam taką nadzieję, choć jak mawiają, nadzieja matką głupich.Mam tylko nadzieję, że w tym przypadku Związek zadba interes funkcjonariuszy, którzy odejdą na emerytury styczeń luty 2023, a przez Brexit mieli kilkaset procent więcej pracy w latach 2021/2022.
Tacy dostali już dodatki w marcu za rok 2022, obecne dodatki brexitowe maja być za okres styczeń - wrzesień 2023, wiec ewentualnie mogą dostać za kilka pierwszych miesięcy roku jeśli faktycznie pełnili jeszcze służbęPodzielam taką nadzieję, choć jak mawiają, nadzieja matką głupich.
Zapytaj przełożonegoDlaczego dyspozytorzy dostają te dodatki a funkcjonariusz z jednoosobowej grupy rewizyjnej na wywozie już nie?
A ktoś tego jeszcze pilnuje?A może powstanie podobny do tego dodatek dla funkcjonariuszy zajmujących się od kilku miesięcy ukraińskim zbożem, pilnujących elektronicznych plomb i ukraińskich ciężarówek?