Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dałem się złapać na żarcikPoszło info od NUC, że odsetki od brexitowych mają wypłacać, podobno tak sie wypowiedziało RIO, wychodzi po 300 euro na funka.
Poszło info od NUC, że odsetki od brexitowych mają wypłacać, podobno tak sie wypowiedziało RIO, wychodzi po 300 euro na funka.
Mam lepsze info od innego NUC-S - Kapica wraca i nie jest to niestety żart primaaprilisowy info jest jeszcze sprzed Wielkanocy!Poszło info od NUC, że odsetki od brexitowych mają wypłacać, podobno tak sie wypowiedziało RIO, wychodzi po 300 euro na funka.
Wszystko możliwe, pewnie brakuje parę lat do emerytury mundurowej.Mam lepsze info od innego NUC-S - Kapica wraca i nie jest to niestety żart primaaprilisowy info jest jeszcze sprzed Wielkanocy!
Lista sygnatariuszy owego listu jest znana https://wyborcza.pl/7,162657,308083...nsow-jacka-kapicy.html#S.listy-K.P-B.1-L.1.zw więc oni będą wracać jako pierwsi , notabene Rafał K. już powrócił i to po kilku latach w biznesie jako dosłownie "tłusty kot"To i Grzegorz pewnie się zamelduje na pokładzie. Bo jak trzeba bedzie jakiś egzamin , to jak znalazł. Collegium Humanum w wersji bardzo przyjaznej. A nawet jeszcze bardziej
Mam nadzieję, że to jednak żart. Wystartuje w naborze? A co z warunkiem nieposzlakowanej opinii? Z kandydata na KG Policji wokół którego "był smród " zrezygnowano.Wszystko możliwe, pewnie brakuje parę lat do emerytury mundurowej.
Kolego przy obecnej polityce kadrowej widzę 2 rzeczy - powrót synów marnotrawnych z dawnych UKS-ów i powroty starych celniczych zombie (czy może raczej starych kiejkutów) z czasów panowania Jacka - vide Rafał Kokot. Więc i sam Jacek pewnie powróci. A o nasz wizerunek dba panie rzecznik wpieprzając ogórki kiszone i korniszony.Mam nadzieję, że to jednak żart. Wystartuje w naborze? A co z warunkiem nieposzlakowanej opinii? Z kandydata na KG Policji wokół którego "był smród " zrezygnowano.
Wizerunkowo było y to baaardzo słabe.
Kolego przy obecnej polityce kadrowej widzę 2 rzeczy - powrót synów marnotrawnych z dawnych UKS-ów i powroty starych celniczych zombie (czy może raczej starych kiejkutów) z czasów panowania Jacka - vide Rafał Kokot. Więc i sam Jacek pewnie powróci. A o nasz wizerunek dba panie rzecznik wpieprzając ogórki kiszone i korniszony.
W innym wątku był pokazany filmikA te ogóry, to Kolega tak naprawdę coś wie?
Pikantnie zaczyna nam się robić w tej piaskownicy...
Ten film przez chwilę był na słynnym FB KAS. Pani rzecznik bardzo lubi to medium.Powiedzcie, jak mam z teraz żyć bez tegoż UCZUCIA ???
Co do filmiku, spuścić zasłonę milczenia. Nie rozpowszechniać, bo wstyd .