Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sam dzisiaj obrobiłem około 20 wczoraj kilkanaście?bo w statystykach UE (PL) > kraje trzecie i na odwrót nie widać tego mega natłoku obowiązków, a do listy dopisują się OC w których jest może kilka zgłoszeń na miesiąc
Chyba to tylko ty robisz te kilka zgłoszeń - o ile jesteś w OC. Najpierw zapoznaj się z właściwą statystyką zanim wysuniesz taki wniosek, bo widać, że nie masz pojęcia o ilości dziennej tych zgłoszeńbo w statystykach UE (PL) > kraje trzecie i na odwrót nie widać tego mega natłoku obowiązków, a do listy dopisują się OC w których jest może kilka zgłoszeń na miesiąc
Zapytaj swojego przewodniczącego aby ustalił z DIAS, a może już wie, kiedy. Już płacili wcześniej w jakiejś IAS, więc w IAS należy pytać. Ja nie mam żadnej informacji, innej jak marzec.Kiedy wypłata dodatków brexitowych ? Jakoś cicho w związku celnicy.pl. Wypłata miała być luty-marzec 2023. A tutaj cisza, jakby nikt nie słyszał o tych dodatkach. O co tu chodzi ????
Ktoś wie w jakiej izbie już były wpłacone i mniej więcej w jakiej wysokości?Zapytaj swojego przewodniczącego aby ustalił z DIAS, a może już wie, kiedy. Już płacili wcześniej w jakiejś IAS, więc w IAS należy pytać. Ja nie mam żadnej informacji, innej jak marzec.
Też chciałabym wiedzieć zanim odejdę na emeryturę, a to już niebawem.Ktoś wie w jakiej izbie już były wpłacone i mniej więcej w jakiej wysokości?
Kto ma je dostać?Dodatki brexitowe za 2022 prawdopodobnie bedą wypłacone jeszcze w tym miesiącu.
W naszej izbie OC i COC, nie są znane na razie jednak kwoty i kryteria podziałuKto ma je dostać?
Wokół tych dodatków jest jakaś dziwna zmowa milczenia? Dlaczego związek nie wystąpi o informację na jakich zasadach i komu będą one należne?W naszej izbie OC i COC, nie są znane na razie jednak kwoty i kryteria podziału
Zasady pewnie ustalą izby indywidualnie, a dodatek ma być w związku z brexitem, wybrano komórki, które zostały najbardziej obciążone dodatkową pracą związana z nim. To pieniądze unijne, wiec pewnie kryteria przydzielania są trochę inne niż ze środków z budżetu.Wokół tych dodatków jest jakaś dziwna zmowa milczenia? Dlaczego związek nie wystąpi o informację na jakich zasadach i komu będą one należne?
Jest tabelka, w której jest napisane ile na nagrody a ile na sprzęt...Znowu emeryt za was robotę robi, przecież wyraźnie w przytoczonym materiale stoi, ze to kasa dla ludzi i na sprzęt, nie można zakładać, ze wszystko pojdzie dla ludzi.
taki wpis dla ochłody. Wystarczy, ze pomyje leja się na forum ze źródłem informacji.