Czyżby zmiany

Zmiany? Na to co było? Co niektórzy z nas pamiętają bo do dziś czekają na uniewinniające wyroki? Powiem Ci tak abyś zrozumiał, po Twojemu- spieprzaj dziadu!

Wrócił temat zmiany szefa skarbówki. Od 1 lipca 2013 roku ma zoztać nim J.Kapica. A myślałam, że umarło to śmiercią naturalną ...

Jeśli możesz to oświeć gawiedź całą skąd taka wiadomość, gdzie o tym napisano lub kto wspomniał o tym"?

Przeczytałam tę informację w artykule zatytułowanym "Sprawny fiskus z ludzką twarzą".
Autor artykułu to Piotr Nisztor.

To będzie wielkie wyzwanie, Cło to był Pikuś, prawdziwy beton to skarbówka:(
Przydałby się jeszcze jeden Taki Jacek do ZUS-U i NFZ-tu, bo to jest prawdziwa czarna dziura!

PS odnośnie informatyzacji i nie tylko:)

Ostatnia edycja:
telegram

Przydałby się jeszcze jeden Taki Jacek do ZUS-U i NFZ-tu, bo to jest prawdziwa czarna dziura!

...to wyślij mu jeszcze telegram z gratulacjami i podziękowaniem za reformę SC

KAS u bram

Niech dalej skutecznie pracuje. Nad notowaniami. Obecny % stosunek sił wynosi 41 : 28 : 18 : 6. Przy 15 % grupie niezdecydowanych.

I nie obrażaj jabola. Pewnie już to zrobił osobiście. Jako jeden z pierwszych?

Poza tym, chyba KAS nadchodzi. Tyle stanowisk do obsadzenia!

Będzie miał w czym rzeźbić, tylko co z tego za figura wyjdzie i ile pozostanie po niej odpadu-kto to wie?

I jeszcze co do KAS - dla młodszych celników info, że to jest Krajowa Administracja Skarbowa czyli połączenie SC i administracji skarbowej. Nikt tego oficjalnie nie przyzna, ale złudzeń nie ma, że PO też zmierza w tym kierunku, nie ma innego pomysłu, kopiuje, lekko modyfikując zapewne tylko, pomysły poprzedników.

I jeszcze co do KAS - dla młodszych celników info, że to jest Krajowa Administracja Skarbowa czyli połączenie SC i administracji skarbowej. Nikt tego oficjalnie nie przyzna, ale złudzeń nie ma, że PO też zmierza w tym kierunku, nie ma innego pomysłu, kopiuje, lekko modyfikując zapewne tylko, pomysły poprzedników.

SŁAWKU ! Kolega (?) Paweł Ślęzak został dyscyplinarnie wydalony ze służby w lipcu tego roku a przewodniczącym jest, bodaj od marca, kolega Sałata M

To będzie wielkie wyzwanie, Cło to był Pikuś, prawdziwy beton to skarbówka

PS odnośnie informatyzacji i nie tylko
Wyjaśnij proszę, czy wg. Ciebie cło zostało naprawione?

W przyszłym roku czekają nas zmiany... wystarczy poczytać o anomaliach, anachronizmach, aforyzmach, analitykach i anorektykach (budżetowych).

Sławku, prosisz mnie o wyjaśnienie,co/czy zostało naprawione, gdy nie odnosiłem się do tej kwestii?

Od dłuższego czasu na forum uczeni jesteśmy przez kilka bytów w jaki sposób mamy postrzegać rzeczywistość itp tele bzdety i NIGDY nie raczysz zadawać podobnych pod swoim nickiem pytań?!

Tele strzela jak z karabinu linkami i Swoimi prawdami.

Garfield tnie na pierwszej linii ognia, a gdy to nie pomoże, to nadciągają węgorze:)

Sławku, czy uważasz, że powinienem odpowiadać na takie pytanie?
PS Oby Klaus Kinski się nie obudził:)

Ostatnia edycja:
Połączą ze skarbówką, potem w imię oszczędności, równości i braku pieniędzy zlikwidują Wam dodatki za stopień, trzynastki (w zasadzie całej budżetówce) i śmieszne gaciowe. By Państwu żyło się lepiej.

Połączą ze skarbówką, potem w imię oszczędności, równości i braku pieniędzy zlikwidują Wam dodatki za stopień, trzynastki (w zasadzie całej budżetówce) i śmieszne gaciowe. By Państwu żyło się lepiej.
Jakbyś nie wiedział to zamiast gaciowego są teraz punkty jak na BP tylko na czajnik nie można wymienić.

W przyszłym roku czekają nas zmiany... wystarczy poczytać o anomaliach, anachronizmach, aforyzmach, analitykach i anorektykach (budżetowych).

Sławku, prosisz mnie o wyjaśnienie,co/czy zostało naprawione, gdy nie odnosiłem się do tej kwestii?

Od dłuższego czasu na forum uczeni jesteśmy przez kilka bytów w jaki sposób mamy postrzegać rzeczywistość itp tele bzdety i NIGDY nie raczysz zadawać podobnych pod swoim nickiem pytań?!

Tele strzela jak z karabinu linkami i Swoimi prawdami.

Garfield tnie na pierwszej linii ognia, a gdy to nie pomoże, to nadciągają węgorze:)

Sławku, czy uważasz, że powinienem odpowiadać na takie pytanie?
PS Oby Klaus Kinski się nie obudził:)
zastanawiam sie dlaczego na tym forum niema takich tele echo tylko z innych opcji politycznych? Moim zdaniem dostaliby bana.

myślę że jest - wielu z nas, z rozmaitymi przekonaniami politycznymi - tylko że inni nie mają manii wielkości, przekonania o własnej misji nawracania, o wyższości własnych poglądów i swojej, wolni są od grafomaństwa pisania postów za postem - mimo braku udziału w dyskusji innych - i wklejania ewangelicznych cytatów i linków - trudniej coś napisać - lepiej kopiuj wklej i udawać że nie tylko się to rozumie, ale że to własne

myślę że jest - wielu z nas, z rozmaitymi przekonaniami politycznymi - tylko że inni nie mają manii wielkości, przekonania o własnej misji nawracania, o wyższości własnych poglądów i swojej, wolni są od grafomaństwa pisania postów za postem - mimo braku udziału w dyskusji innych - i wklejania ewangelicznych cytatów i linków - trudniej coś napisać - lepiej kopiuj wklej i udawać że nie tylko się to rozumie, ale że to własne

Bolo ja to nawet nie wierze w to , że Tele Echo pracuje w cle .

Back
Do góry