F
fox
Gość
AAAAA nagrodąąąąąąąą z oszczędności byłoooooo: kopu w żopu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lepiej --- w poludniowej Izbie kier, naczelnicy wstąpili do MF o nagrody o utrzmanie systemow Zefir i innch (Celina ECS) i dostali od 1000 do nawet 10 000 zł razem okolo 200 tys niezle co -- zapytajcie p. Fołty.fox napisał:AAAAA nagrodąąąąąąąą z oszczędności byłoooooo: kopu w żopu
r napisał:Lepiej --- w poludniowej Izbie kier, naczelnicy wstąpili do MF o nagrody o utrzmanie systemow Zefir i innch (Celina ECS) i dostali od 1000 do nawet 10 000 zł razem okolo 200 tys niezle co -- zapytajcie p. Fołty.fox napisał:AAAAA nagrodąąąąąąąą z oszczędności byłoooooo: kopu w żopu
MF Dep. SC im przyznał pismo SC-BS-8620-247/CW/07/14655z 9.11.2007
Anonymous napisał:dla mnie osobiście wystarczy to o czym powiedział Tusk, mam mu tylko jedno za złe, że nie powiedział tego po spotkaniu ze związkami a po spotkaniu z przełożonymi których wielu z nas nienawidzi za ich nieudolności w zarządzaniu, prowadzeniu dziwnej polityki kadrowej, nagradzaniu i awansowaniu ludzi tylko wedlug sobie znanego klucza
Gosc napisał:Szanowni celnicy… nie jestem jednym z was, nie pracuje jako celnik ani tez nie mam z problemami waszej pracy nic wspólnego. Myślę, ze jednak troszkę znam nurtujące was problemy /celnik w rodzinie / Dlatego tez prośba – jeśli chcecie zyskać przychylność społeczną – przygotujcie się do wystąpień w mediach.
Na razie poziom argumentacji prezentowanych przez was jest żałosny – zniechęca zamiast jednać wam zwolenników.
Kilka praktycznych uwag powstałych na bazie wystąpienia p. Zająca w TVP/
1. Na apele o powrót do pracy – „Tak chcemy powrócić do pracy jak najszybciej. Apelujemy do rządu, aby nam to umożliwił. Jedynym naszym warunkiem jest PISEMNE porozumienie z rządem. Natychmiast po jego podpisaniu wracamy do pracy”.
2. Na fakt, ze premier zagwarantował realizacje postulatów – „Jesteśmy wdzięczni panu Premierowi za zainteresowanie się naszymi problemami. Kilka dni temu pan Premier stwierdził, iż gdyby miał taki guzik, który by odblokował granice to by go nacisnął. Otóż pan Premier ma taki guzik. Jest to polecenie podwładnym, aby rozpoczęli z nami negocjacje”.
3. Na stwierdzenie ze sprawy będą załatwione - „Chciałbym zwrócić uwagę, iż dotychczas nie było rozmów z przedstawicielami protestujących celników. Spotkanie pana premiera w Białej było spotkaniem szefa rządu z dyrektorami Izb Celnych i wojewodami, a wiec rządu z jego reprezentantami. Nie było natomiast spotkania z rzeczywiście protestującymi. Apelujemy o jak najszybsze rozpoczęcie takich rozmów”
Itd.
Anonymous napisał:Wejdzcie na stronę dziennik.pl, tam jest pokazane jak premier Tusk wchodzi na spotkanie z (jeszcze) jaśnie nam panującymi dyrektorkami (z nadania banana)..............zwróćcie uwagę na stwierdzenie "..........MAM SPOTKANIE Z NACZELNIKAMI BO TROCHĘ OD NICH ZALEŻY.....". i tu się zgadzam z panem premierem......trochę......tylko TROCHĘ!!!!
30 dni uw i 5 dni dodatkowe (nie wiem jak to się oficjalnie nazywa) na załatwienie ważnych spraw osobistych.Anonymous napisał:czy ktos moze mi napisac jakie sa urlopy u mundurowych
kikuś napisał:h ttp://wiadomosci.onet.pl/3086255,relacjetv.html
Anonymous napisał:własnie kierowca chlapną na Super Stacji że TUSK prosił ich o sierpliwość bo jak zablokują granicę to pomogą celnikom
ONI SIĘ NAS BOJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!