G
Guest
Gość
urlopy u mundurowych
czy ktos moze mi napisac jakie sa urlopy u mundurowych
czy ktos moze mi napisac jakie sa urlopy u mundurowych
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdyby ich przydupasom jeszcze zabrać to dla nas by starczyło i rezerwy by nie trzeba ruszaćarkan napisał:Jak dla mnie to ja bym zrezygnował z podwyżki gdyby na stałe naczelnikom i dyrektorom po 1500 zabrali. a jakby jeszcze dali dyrektora wychłostać to bym na miesiąc z wynagrodzenia w ogóle zrezygnował.
Anonymous napisał:czy ktos moze mi napisac jakie sa urlopy u mundurowych
Anonymous napisał:co po ci prowokatorzy.
TUSK nie powiedział nic nowego to dalej stoimy
Anonymous napisał:Anonymous napisał:co po ci prowokatorzy.
TUSK nie powiedział nic nowego to dalej stoimy
sam jesteś prowokator ja uważam, że powiedział tyle ile mógł powiedzieć, co chciałeś jeszcze usłyszeć?
Anonymous napisał:A NO TAK, że nad poprawką do budżetu na 2008, aby podnieść uposażenie w SC o 90 ml zł PO I PSL głosowała przeciw. JAK MYSLICIE teraz Premier TUSK jest wiarygodny ? jeszcze mu wierzycie !!!! Czemu nie spotka się z nami szarymi fukcjonariuszami tylko z dyrektorami, którzy mu nie pierdną.
Anonymous napisał:A CO SLD ZROBIł DLA CIEBIE = ALOKACJA
PIS = SZCZEGOLNE WCIELENIE W żYCIE ARTYKUłU 25 I ZEORO PODWYżEK.
Masz 100 % raci, lecz chodzi mi o to, że chłop nie mówi całej prawdy, czemu nagle chce pokazać Polsce,że rząd jest taki dobry dla nas teraz jak jest protest.
Anonymous napisał:Panowie Tusk nic konkretnego nie powiedział za to w TVN 24 pokazali jak jak PO z PSL obcieli nam te 500 zł które teraz wspanioaqomyślnie chcą nam dać a o emeryturach mnundurowych ni słowa
koledzy z UC Biała Podlaska i IC Biała Podlaska nie dajmy się zwieść ja jutro dalej idę na UŻ i niech mnie dyrekcja spróbuje za to ciągać mam to gdzieś.
Teraz albo nigdy rząd już ma pełne portki jutro inaczej będą gadać chyba że dotrą posiłki z głębi polski. Koledzy lioczymy na was nie przychoddzie na wschód proszę was.
s napisał:Anonymous napisał:Panowie Tusk nic konkretnego nie powiedział za to w TVN 24 pokazali jak jak PO z PSL obcieli nam te 500 zł które teraz wspanioaqomyślnie chcą nam dać a o emeryturach mnundurowych ni słowa
koledzy z UC Biała Podlaska i IC Biała Podlaska nie dajmy się zwieść ja jutro dalej idę na UŻ i niech mnie dyrekcja spróbuje za to ciągać mam to gdzieś.
Teraz albo nigdy rząd już ma pełne portki jutro inaczej będą gadać chyba że dotrą posiłki z głębi polski. Koledzy lioczymy na was nie przychoddzie na wschód proszę was.
Zastanawiam sie kto poźniej bedzie na tych emerytów pracował. Sam jestem pracownikem SC i popieram protest ale z tymi emeryturami to lekka przesada. Wcześniejsze emerytury owszem ale tylko dla pracujących na ganicy, no może nie po 15 a po 20 latach. Ale dlaczego np. siedzący w izbie lub uc w ciepełku i grzebiący przy kawie w papierkach mieliby dostac wczesniejszą emeryture tego nie rozumiem.
Pozdrawiam.