G
Guest
Gość
dzisiaj tez byleś?południe napisał:Nie wytrzymam tego dłużej !!!!!!!!!!!!!!!
Jutro wracam do pracy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzisiaj tez byleś?południe napisał:Nie wytrzymam tego dłużej !!!!!!!!!!!!!!!
Jutro wracam do pracy
Anonymous napisał:dzisiaj tez byleś?południe napisał:Nie wytrzymam tego dłużej !!!!!!!!!!!!!!!
Jutro wracam do pracy
Anonymous napisał:Anonymous napisał:dzisiaj tez byleś?południe napisał:Nie wytrzymam tego dłużej !!!!!!!!!!!!!!!
Jutro wracam do pracy
Nie byłem. Mam ostatni dzień urlopu na żądanie.
Jak patrzę na to wszystko, to ta nasza akcja protestacyjna jest chyba błędem.
Ludzie przez nas umierają, zdrowie tracą kierowcy, przewożnicy,spedycje.
Liczy się tylko nasz interes.
A my co ?
Chamy, pijaki, łapówkarze, aroganckie lenie żądamy podwyżek-- to chyba jest niemoralne. Nic nas nie obchodzi poza zadartym czubem naszego nosa...
Anonymous napisał:A my co ?
Chamy, pijaki, łapówkarze, aroganckie lenie żądamy podwyżek-- to chyba jest niemoralne. Nic nas nie obchodzi poza zadartym czubem naszego nosa...
Anonymous napisał:Anonymous napisał:A my co ?
oferma oferma oferma i dupek I klasa! Dyr?kierowniczek?naczelnik?czy lizus????
Ludzie to umierają z powodu braku kompetencji rządu ,ministerstw , wieloletnich zaniedbań w infrastrukturę drogową ( tak panowie wojewodzi) brak parkingów , moteli itd. Chyba ,że podałeś truciznę temu biednemu kierowcy palancie? Nasze problemy to można było rozwiązać już w listopadzie , grudniu ale nie chciano.To odpowiedzialność za to co sie dzieje spada na rząd polski.Anonymous napisał:Anonymous napisał:dzisiaj tez byleś?południe napisał:Nie wytrzymam tego dłużej !!!!!!!!!!!!!!!
Jutro wracam do pracy
Nie byłem. Mam ostatni dzień urlopu na żądanie.
Jak patrzę na to wszystko, to ta nasza akcja protestacyjna jest chyba błędem.
Ludzie przez nas umierają, zdrowie tracą kierowcy, przewożnicy,spedycje.
Liczy się tylko nasz interes.
A my co ?