Co słychać w ic katowice

• Thread starter Thread starter Marek Jarek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wreszcie wróciłem na urlop z zesłania i mam pytanie kiedy wreszcie pozbędą się ludzi skurzastych którzy wypłynęli w 2003roku na naszej krzywdzie. słyszałem że oni jak i zarządy zz które uczestniczyły w alokacji mają się dobrze.Ale my tam na wschodzie pamiętamy.Czas rozliczeń nie nastąpił.

Oczywiście że mają sie dobrze. Oni i tak żyją w przekonaniu że zrobili dobrze wysyłając ludzi na wschód, rozbijając małżeństwa odbierając dzieciom matki i ojców. Dla nich najważniejsze jest to że oni zostali. A my pamiętamy :!:

Jak słyszę tych "poszkodowanych" z Sosnowca to mnie krew zalewa. Sami sobie zaszkodzili a teraz się nad sobą użalają. Trzeba było wcześniej myśleć o tym co się robi i co może być konsekwencją takiego postępowania.
:twisted:

Mylisz się gościu, co do Sosnowca i co do użalania. A ty za to pomyślałeś co zrobić żeby zostać. I chyba pomyłką jest że wogóle pracujesz jeszcze w tej firmie.

Dlaczego "psy wiesza się" na Sosnowcu? W koncu nie tylko tam miała miejsce ta "chora" alokacja. Pozdrowienia dla Sosnowiczanina, ktory przynajmniej trzyma poziom w tej dyskusji.

Koniec roku to czas podsumowań , no to zacznijmy.Co się zmieniło ano nic koryto to same , zmienili się tylko uprawnieni do niego , władza podzieliła się sowitymi nagrodami dając po prawie tysiaku netto zwykłym wyrobnikom , jak było za stara tak jest teraz , jak wybrańcy chodzili bez umundurowania tak i teraz pałają awersją do munduru kształtując "pozytywnie" umundurowaną sc a szaraki w starych mundurkach mają zapierd..... i siedzię cicho bo albo alokacja na wschód , albo do częstochowy albo po reformie na garnuszek IV RP.Taka oto rzeczywistość panuje na dworze nowego króla.

To smutne że Ciebie alokowali ale ja jako zwykły zoll nic nie mogłem na to poradzić , ale nie możesz zachowywać się na zasadzie mnie skrzywdzili to niech teraz inni cierpią, przecież po to stara odwołali by takie rzeczy się nie powtórzyły .Osobiście w to wątpię patrząc na obecne kierownictwo ic.

Back
Do góry