Co słychać w ic katowice

• Thread starter Thread starter Marek Jarek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
To mówiłem ja, Jarzombek trener drugiej klasy. Niech żyje nam! Dupolizu, nie licz na stołeczek, ta władza już niedługo porządzi, a wtedy się zobaczy. Lech kończył prawo, a Jarek teraz kończy sprawiedliwość, he he.

Ta osobka podobno:
a) jest krzykliwa i pretensjonalna (w szczegolnosci gdy usiłuje postawic na swoim)
b) uważa, że zawsze ma racje (nawet jak jej nie ma) a gdy w koncu cudem uda się ja wyprowadzic z błedu zaczyna wyrazac pogląd, iż od poczatku twierdziła tak jak jej adwersarz
c) w kontaktach ze stronami (chociaz nie tylko) na kazdym kroku stara się dac do zrozumienia, iż posiada wyższy poziom intelektualny

Powtarzam po kumpeli która zna temat z autopsji

Z drugiej jednak strony jest podobno koleżenska i otwarta na kontakty z innymi. No i żyje robotą (podobno zgłebianie przepisow to jedno z jej ulubionych zajec).

Czas pokaze. Chyba lepszy ten wybor na zastępce niz wybor Eminencji Gr...

Czy ktosik z zolików wie czy będą jakieś premie na święta a jak tak to po ile , chyba coś z funduszu zostało albo i nie bo przejedzono?

Wprowodziłeś lekkom komedyje. Cosik mi sie wydaje co na chrzcie dali ci Janosik.
My Tobie tyz zycymy coby to sie spełniło. HEJ!

I co z tą kasą na święta bo chodzą słuchy że zoliki zwykłe dostaną po 300 na rękę a elyta też tyle z jednym zerem więcej . Jak tak ma być to ja już dziękuję za te zmiany.

Dyrektor oszukał ludzi bo mówił związkowcom że będzie po 1000 brutto a teraz co 500 brutto ????? :twisted: :twisted: Trzeba koniecznie poinformować Banasia co sie dzieje w katowickiej izbie

Pisz na Berdyczów. Bardzo podoba mi się to zaangażowanie:
"Trzeba koniecznie poinformować Banasia co sie dzieje w katowickiej izbie" G......... ci to da donosicielu. Napisz do IRCH-y, może ci pomoże. Dostaniesz 300 i ciesz się. Przecież teraz mamy swoich u władzy. Będzie nam lepiej, bo to fachowcy. I premie i podwyżki i awanse będą, a co...

Skoro jest oszczędność na funduszu płac to łaski nie robi , zresztą tak znienawidzony przez większość startrek zawsze coś kapnął mało ale było, teraz to jest od czerwca miało być lepiej, sprawiedliwiej więc czekamy i zobaczymy tę sprawiedliwość.

Sprawiedliwość od zawsze wygląda tak samo:robol dostaje złotówkę a przewodnik stada 10 złotych.Czas się z tym oswoić bo ELYTY zawsze dbają i będą dbać tylko i wyłącznie o swoje grube leniwe dupska!!!

Back
Do góry