Celnicy będą mogli używać broni palnej

Widze, ze jestes bardzo nerwowy czlowiek, a ja jestem prawym obywatelem i wypraszam sobie tego typu zwroty iz ja moglbym miec cos wspolnego z przemytem tego czy owego;-) ciesze sie, ze jestes trzezwo myslacy, ale broni bym Ci nie dam... bo jak wspomnialem nerwowy czlowiek z Ciebie i jeszcze sie przestraszysz jakiegos prawdziwego przemytnika i zamiast w noge trafisz go w ucho... moze lepiej odpusc sobie, a bron oddaj kolega?;-)

ujawniają sie twoje kolejne zdolności jako psycholożka(analiza mojej osobowości zajęła ci 5 min i stwierdziłeś ze jestem nerwowy)...co do twojej przemytniczej natury to sam w paru postach stwierdziles ze przemycales i ze masz szerokie znajomości w tych kregach...co do dawania mi broni to nie ty o tym bedziesz decydowal a bron posiadam juz od dawna swoja prywatna(mimo nerwowosci jakos przeszedlem testy :D)

ujawniają sie twoje kolejne zdolności jako psycholożka(analiza mojej osobowości zajęła ci 5 min i stwierdziłeś ze jestem nerwowy)...co do twojej przemytniczej natury to sam w paru postach stwierdziles ze przemycales i ze masz szerokie znajomości w tych kregach...co do dawania mi broni to nie ty o tym bedziesz decydowal a bron posiadam juz od dawna swoja prywatna(mimo nerwowosci jakos przeszedlem testy :D)

Psycholozka? wiesz lepej bys powiedzial psychologa, bo po co Oktan ma nie potrzebnie rozmyslac nad tym slowem;-P Pewnie, ze bawilem sie w ten biznes inaczej skad znalbym wszystkich ktorzy lataja? znam ten biznes od podszewki i musze stwierdzic, ze zmienilo sie tylko tyle, ze kiedys prawie latali wszyscy, a teraz... tylko Ci co moga.. reszta na straty i kto sie dobrze nie wkreci ten... BKSuje ;-)

Psycholozka? wiesz lepej bys powiedzial psychologa, bo po co Oktan ma nie potrzebnie rozmyslac nad tym slowem;-P Pewnie, ze bawilem sie w ten biznes inaczej skad znalbym wszystkich ktorzy lataja? znam ten biznes od podszewki i musze stwierdzic, ze zmienilo sie tylko tyle, ze kiedys prawie latali wszyscy, a teraz... tylko Ci co moga.. reszta na straty i kto sie dobrze nie wkreci ten... BKSuje ;-)
HAHAHAHH no witam weterana przemytu , człowieku gdybyś był tym za kogo się tutaj usiłujesz przedstawić to nie wypisywał byś takich głupot jakie wypisujesz .

HAHAHAHH no witam weterana przemytu , człowieku gdybyś był tym za kogo się tutaj usiłujesz przedstawić to nie wypisywał byś takich głupot jakie wypisujesz .

Wiesz ja nie musze tutaj nic usilowac Tobie przedstawiac ja siebie znam, a czy Ty uwazasz mnie ze weterana przemytu czy wrecz za krola ... ;-) kompletnie mnie nie interesuje a jakiez tam glupoty prof Mio.. tzn Oktan wypatrzyl?;-)

Wiesz ja nie musze tutaj nic usilowac Tobie przedstawiac ja siebie znam, a czy Ty uwazasz mnie ze weterana przemytu czy wrecz za krola ... ;-) kompletnie mnie nie interesuje a jakiez tam glupoty prof Mio.. tzn Oktan wypatrzyl?;-)

Rozbawiłeś mnie do łez ale niech ci będzie marzyć każdemu wolno :D

W tym temacie, również pojawiają się wpisy nie na temat. Proszę foromowiczów o przestrzeganie Regulaminu, aby nie zmuszać nas do blokowania kont w przypadku, gdy posty nie na temat będą się powtarzać.

Przestańcie karmić wciąż trola

Oktan wyluzuj i olej całkowicie wpisy Pako2. To taki typ, któremu nie zależy jak się pisze i co, byle by było o nim głośno. Po prostu niedowartościowany, zakompleksiony facet i tyle. Najlepszym sposobem na takich (jeśli chodzi o forum) to całkowita ich ignorancja i nie odpowiadanie na zaczepki.
pozdrawiam

na temat

Może byście trzymali się tematu...
Broń byłaby niezłym rozwiązaniem, aczkolwiek, na niektórych "podróżnych" lepszy byłby KBKB (krótki bojowy kij bambusowy) lub coś w tym stylu

trochę uśmiałem się z Twojej wypowiedzi....że niby w/w instytucje zawsze chętnie i ochoczo nas wspieraja :D....brak broni ok- ale to równoznaczne z nie wyjeżdzaniem samemu na kontrole drogowe a ciekawe czy nasze żądne wyników szefostwo się na to zgodzi.śmieszne jest to że jedziemy na drogę w nocy z paralizatorem i gazem.

Może nie umiesz posługiwać się gazem i paralizatorem, dlatego się boisz własnego cienia? Myśle , że nie doczekasz się broni, bo patrząc na Twoje wypowiedzi to psychotestów nie przejdziesz. Nie jestem złośliwa w tym momencie, mysle że nie masz predyspozycji.

Oktan wyluzuj i olej całkowicie wpisy Pako2. To taki typ, któremu nie zależy jak się pisze i co, byle by było o nim głośno. Po prostu niedowartościowany, zakompleksiony facet i tyle. Najlepszym sposobem na takich (jeśli chodzi o forum) to całkowita ich ignorancja i nie odpowiadanie na zaczepki.
pozdrawiam
Dzięki , masz w 100% rację . Pozdrawiam

Może nie umiesz posługiwać się gazem i paralizatorem, dlatego się boisz własnego cienia? Myśle , że nie doczekasz się broni, bo patrząc na Twoje wypowiedzi to psychotestów nie przejdziesz. Nie jestem złośliwa w tym momencie, mysle że nie masz predyspozycji.

A ja myśle, mycha, że to Ty nie masz predyspozycji.... do czytania ze zrozumieniem. Nie ma w naszym kraju żadnej innej słuzby, która w nocy, na drodze zatrzymuje samochody z potencjalnymi przestęcami i jest nieuzbrojona! To ma na mysli zpg. A co do paralizatorów, w mojej siedmioosobowej grupie są 2 Tasery. W naszej służbie wszystko odbywa się do "pierwszego razu" Jak pierwszy raz kogoś postrzelą, to wtedy władze się zastanowią co robić by zapewnić bezpieczeństwo funkcjonariuszy.
W policji drogówka wyjeżdża zawsze uzbrojona, jak są koordynacje na głównych trasach to biorą długą broń.

Nikomu nie życze użycia broni!
Policja, szefostwo, prokuratura a traf gościa i zrań go i jeszcze kalectwo i Izba będzie płacić odszkodowanie . A ty będzisz miał broń :D.
.:cool:

Nikomu nie życze użycia broni!
Policja, szefostwo, prokuratura a traf gościa i zrań go i jeszcze kalectwo i Izba będzie płacić odszkodowanie . A ty będzisz miał broń :D.
.:cool:
Broń i jej świadomość jest to nie wątpliwie straszna odpowiedzialność , ale nie czarujmy się w dzisiejszych czasach kontrola czy patrol na drodze bez broni to jest pchanie się w kłopoty na własne życzenie . Uważam że na samej granicy w trakcie kontroli na BKS-ie czy pasie , przy naszym rodzaju obowiązków jest to rzecz zbędna i wręcz przeszkadzająca . Pozdrawiam

Broń i jej świadomość jest to nie wątpliwie straszna odpowiedzialność , ale nie czarujmy się w dzisiejszych czasach kontrola czy patrol na drodze bez broni to jest pchanie się w kłopoty na własne życzenie . Uważam że na samej granicy w trakcie kontroli na BKS-ie czy pasie , przy naszym rodzaju obowiązków jest to rzecz zbędna i wręcz przeszkadzająca . Pozdrawiam
Jedyny sensowny twój post ale też post SiTo jest nie bez znaczenia bo gdy padnie strzał i coś się stanie wtedy to dopiero zaczynają się schody wierz mi nie jest to ani przyjemne ani miłe ...........

Back
Do góry