Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zreszta po co sie narazac dla kartonow fajek niech sobie sg gania.
Powtarzam Nie jestem przeciwnikiem broni w SC tylko ten krok musi być 10000000 krotnie przemyślany którym ludziom można ją wydać powtarzam wydać na czas służby w patrolu na drogach lub przy zabezpieczaniu akcji zagrozonych dużym ryzykiem ze zatrzymywani mogą stawiać czynny opór z użyciem niebezpiecznych narzędzi i tylko tam.Oczywiście niezapominając o specjalisycznym szkoleniu i oczywiście sprawdzać cojakiś czas co siedzi im w głowach.jesteś przeciwko posiadania broni przez funkjonariuszy Służby Celnej-chyba że przejdziemy szkolenia ze świadomości skutków użycia tejże broni -zgadzam się z Tobą-ale takie szkolenia i wyczulenie,uświadomienie skutków użycia broni a co za tym idzie-selekcja funkcjonariuszy którzy w/w wymogów nie spełniają-kwestia odpowiedzialności-to funkcjonuje w każdej Służbie. A my jesteśmy bezbronni.Czy mam bronić się badawczym i stanowczym spojrzeniem???? Wiem że doskonale to rozumiesz.
Pozdrawiam.
Nie jestem pacyfistą ale są wyspecjalizowane i mówiąc ogólnie ostrzelane instytucje które będą nas zawsze wspierać-Policja, SG, Zandarmeria, Kontrola Skarbowa itd. Więc po co?
trochę uśmiałem się z Twojej wypowiedzi....że niby w/w instytucje zawsze chętnie i ochoczo nas wspieraja ....brak broni ok- ale to równoznaczne z nie wyjeżdzaniem samemu na kontrole drogowe a ciekawe czy nasze żądne wyników szefostwo się na to zgodzi.śmieszne jest to że jedziemy na drogę w nocy z paralizatorem i gazem.
to Ty taki kozak jestes, a boisz sie wyjezdzac z paralizatorem i gazem? łuu to jak ty czyscisz tych przemytasow... moze powinienes robic przy papierach skoro nie dajesz sobie rady na drogach.. SC potrzebni w czarnych sa kozaki ktore nie dadza sobie dmuchac w oczy...a nie tacy jak Ty, ktorzy sie boja... jakos nie wyobrazam sobie zebys mnie zatrzymal i ze strachu by Ci sie rece trzesly.. naprawde.. moze przemysl to? skoro tak sie tym stresujesz... wiesz to dla Twojego dobra.. zebys sie nie meczyl w pracy, bo teraz widze sie meczysz... ;(
wiesz mijasz sie z powolaniem....z taka wiedza powinienes zostac psycholozkiem....na widok takich jak ty to ręce mi się trzęsą ale ze śmiechu...kozaków to ty możesz sobie poszukac u siebie w remizie na zabawie a w GM trzeba ludzi trzeźwo myślących...i ja mówie o prawdziwych przemytnikach a nie takich jak ty sierotach które do niczego innego się nie nadają jak przewożenie 20 kartonów ze sraniem w gaciach...na takich jak Ty to nawet służbowego buta szkoda żeby cie za mocno nie uszkodzic