Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
... :- dzień przed zarzutem został ucywilniony nie podlega wiec pod nasza ustawę.... może pracować, wszak wśród cywili istnieje domniemanie niewinności - czego brak w przypadku fcczy ,,drugi celnik" RP - zgodnie z ustawą o SC jest już zawieszony ?
... :- dzień przed zarzutem został ucywilniony
Interesują mnie odpowiedzi na następujące pytania:
Jakie przesłanki zostały wzięte pod uwagę przy rozpatrywaniu zapewne ekspresowego wniosku Grzegorza S. o przejście do cywila?
Kiedy ów wniosek został przedstawiony Szefowi Służby Celnej?
Czy przejście do cywila Grzegorza S. może mieć związek z postawieniem mu (nazajutrz) zarzutów przez prokuraturę prowadzącą sprawę automatów do gier?
Czy nie doszło w tej sprawie do nieuprawnionego przekazania informacji o stanie prowadzonego śledztwa?
Oczywiście pod warunkiem prawdziwości informacji o porzuceniu munduru przez Grzegorza S.
niech postawią mu w Prokuraturze pytania dlaczego zaczął w Medyce jak był dyrektorem w IC PRZEMYŚL nagle zamykać celników.Dlaczego nie robił to w Korczowej.....poza tym chcę dodać ,ze z tych "afer'955 celników po latach walki w sądach wróciła do pracy .Jak życie mści się za krzywdy wyrządzone innyOk, choć ja bym jeszcze zapytał, od kogo, kiedy czy w jakich okolicznościach SSC dowiedział się o postawieniu Grzegorzowi S. zarzutów przez prokuraturę.
Może być ciekawie ... .O ile prawdą jest przejście do cywila. Oczywiście Grzegorza S.
niech postawią mu w Prokuraturze pytania dlaczego zaczął w Medyce jak był dyrektorem w IC PRZEMYŚL nagle zamykać celników.Dlaczego nie robił to w Korczowej.....poza tym chcę dodać ,ze z tych "afer'955 celników po latach walki w sądach wróciła do pracy .Jak życie mści się za krzywdy wyrządzone inny
niech postawią mu w Prokuraturze pytania dlaczego zaczął w Medyce jak był dyrektorem w IC PRZEMYŚL nagle zamykać celników.Dlaczego nie robił to w Korczowej.....
Interesują mnie odpowiedzi na następujące pytania:
Jakie przesłanki zostały wzięte pod uwagę przy rozpatrywaniu zapewne ekspresowego wniosku Grzegorza S. o przejście do cywila?
Kiedy ów wniosek został przedstawiony Szefowi Służby Celnej?
Czy przejście do cywila Grzegorza S. może mieć związek z postawieniem mu (nazajutrz) zarzutów przez prokuraturę prowadzącą sprawę automatów do gier?
Czy nie doszło w tej sprawie do nieuprawnionego przekazania informacji o stanie prowadzonego śledztwa?
Oczywiście pod warunkiem prawdziwości informacji o porzuceniu munduru przez Grzegorza S.
halllo - czy SSC wie co to GODNOŚĆ?HONOR? http://sejmometr.pl/prawo/20931 przypomina także : Strona główna płata sztandaru jest w kolorach białym i czerwonym, ustalonych dla barw Rzeczypospolitej Polskiej, i podzielona jest na cztery trójkąty o podstawie boku płata z wierzchołkami skierowanymi do środka płata. Trójkąt lewy i prawy są koloru czerwonego, a górny i dolny â koloru białego. Na stronie głównej płata sztandaru znajduje się umieszczony centralnie wizerunek orła białego o wysokości 48 cm, ustalony dla godła Rzeczypospolitej Polskiej, haftowany srebrnym szychem, a korona, dziób i szpony haftowane są złotym szychem. Pod godłem umieszczony jest napis âGODNOŚĆ I PRAWOâ haftowany srebrnym szychem. Litery mają wysokość 7 cm.
To chore, stosować uniki prawne ... ucywilniac fc by zapewnić mu pracę...gdzie tymczasem inni za pomówienia latami się procesują by później po uniewinnieniu walczyć i uzyskać odszkodowanie równe 3 pensje!!!!!!!???????