G
Guest
Gość
No cóż w Katowicach jak zwykle dno.... Polityka kadrowa prowadzona od dobrych 5-6 lat katastrofalna! Awanse otrzymują tylko krewni i znajomi Dyrektorów i Naczelników co widać gołym okiem: po przejściu kolegów z Cieszyna de facto nie ma osoby poniżej dyspozytora a w Katowicach ludzie z 8-10 letnim stazem w dobrym układzie są najwyżej starszymi rewidentami... co tu ukrywać jesteśmy w Katowicach po prostu okradani!!!Nie tylko to zasługa byłego Dyrektora(uff nareszcie....) ale również zastępców i prawie wszystkich Naczelników( jak mieli by dać awans komuś to by dostali sraczki z żalu... ) Zresztą awans na stopniu to 30 zł na rękę. To jest k..... skandal. Jak zastępca naczelnika w Katowicach dostał 30 zł w związku z awansem na stopniu i znajomi ludzie się dowiedzieli (nie związani z cłem) to pękali ze śmiechu.... .To jest żałosne. Traktują nas tu w Katowicach jak woły robocze nie jak ludzi. Mają nas w du..pie. Niestety dla nas nie są autorytetem. Nie dbają o swoich ludzi i dlatego tak jest. Liczą się w katowickiej izbie tylko układy i układziki, rodzinki i powiązania.
CZY KTOŚ WREŚCIE ZROBI TU PORZĄDEK? !!!!!
Do tego jeszcze te zachowania czesci kadry! Z-ca naczelnika UC Katowice (pani T.) ma sie za nie wiadomo kogo. Stosuje metody rodem z komuny!!! . Zamiast jakos zachecic ludzi do pracy patrzy tylko jak ich upie......, zgnoic i zeszmacic! Ostatnie jej zachowania gdy zaczeła obrzucac błotem ogólnie szanowanych pracowników Urzedu publicznie na oczach całej załogi to juz wogóle skandal!!! SZCZYT CHAMSTWA, BEZCZELNOSCI I ZERO KOMPETENCJI DO KIEROWANIA ZAŁOGĄ!! POCISKA LUDZIOM CIEMNOTE O DYSCYPLINIE PRACY A SAMA PRZYCHODZI I WYCHODZI O KTÓREJ CHCE!!! A Góral nic na to JAK NA LATO!!! BO SOBIE WRÓCIŁ Z WYSP BAHAMA CZY GDZIE TO BYŁ I MA WSZYSTKICH W DUPIE!!! NAWET LUDZIOM NIE PRZEKAZAŁ JAKIE SA USTALENIA Z NARADY Z SSC - BO I PO CO !!!??? W KONCU MY TO PRZECIEZ DLA NASZEJ KARDY MOTŁOCH DO ZAMIATANIA !!!
Moze zatem ktos mi zechce wyjasnic DLACZEGO TAKIE OSOBY JAK PANI T. POMIMO ZMIANY DYREKTORA NA SZANOWANEGO PANA PILZYCA NADAL ZASIADAJĄ NA KLUCZOWYCH STOŁKACH??? CZY NAPRAWDE BRAKUJE WSRÓD 1000 PRACOWNIKÓW IZBY , URZEDÓW I ODDIAŁÓW CELNYCH ÓSÓB SZANOWANYCH PRZEZ WSPÓŁPRACOWNIKÓW, A POTRAFIĄCYCH KIEROWAC ZESPOŁEM LUDZI?
CZY KTOŚ WREŚCIE ZROBI TU PORZĄDEK? !!!!!
Do tego jeszcze te zachowania czesci kadry! Z-ca naczelnika UC Katowice (pani T.) ma sie za nie wiadomo kogo. Stosuje metody rodem z komuny!!! . Zamiast jakos zachecic ludzi do pracy patrzy tylko jak ich upie......, zgnoic i zeszmacic! Ostatnie jej zachowania gdy zaczeła obrzucac błotem ogólnie szanowanych pracowników Urzedu publicznie na oczach całej załogi to juz wogóle skandal!!! SZCZYT CHAMSTWA, BEZCZELNOSCI I ZERO KOMPETENCJI DO KIEROWANIA ZAŁOGĄ!! POCISKA LUDZIOM CIEMNOTE O DYSCYPLINIE PRACY A SAMA PRZYCHODZI I WYCHODZI O KTÓREJ CHCE!!! A Góral nic na to JAK NA LATO!!! BO SOBIE WRÓCIŁ Z WYSP BAHAMA CZY GDZIE TO BYŁ I MA WSZYSTKICH W DUPIE!!! NAWET LUDZIOM NIE PRZEKAZAŁ JAKIE SA USTALENIA Z NARADY Z SSC - BO I PO CO !!!??? W KONCU MY TO PRZECIEZ DLA NASZEJ KARDY MOTŁOCH DO ZAMIATANIA !!!
Moze zatem ktos mi zechce wyjasnic DLACZEGO TAKIE OSOBY JAK PANI T. POMIMO ZMIANY DYREKTORA NA SZANOWANEGO PANA PILZYCA NADAL ZASIADAJĄ NA KLUCZOWYCH STOŁKACH??? CZY NAPRAWDE BRAKUJE WSRÓD 1000 PRACOWNIKÓW IZBY , URZEDÓW I ODDIAŁÓW CELNYCH ÓSÓB SZANOWANYCH PRZEZ WSPÓŁPRACOWNIKÓW, A POTRAFIĄCYCH KIEROWAC ZESPOŁEM LUDZI?