Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To nie jest post dotyczący zbierania podpisów, lecz art. 41 ubiegłorocznej ustawy ,,okołobudżetowej,,. Bardzo proszę nie robić zamieszania i trzymać się tematu.No cóż, osiągnęliśmy sukces nie przekraczając wymaganego progu .
Pozostawię ta retorykę bez komentarza.
Wzięcie udziału w projekcie na rzecz standardów w formacji w dobrym tego słowa znaczeniu, jakim jest wieloletnie członkostwo w zz celnicy pl, to dla mnie zaszczyt. Nawet na emce.
Ale Kolego Siwy, nie tłumacz się referendami i mailami w sprawie udostępnienia pro bono pozwów funkcjonariuszom innych formacji.
W stosunku do nas, zobowiązanych do członkostwa 5letnimi umowami, wyszło to co najmniej kiepściutko, delikatnie rzecz ujmując.
Bez odbioru.
Przeniosłem tutaj posty, które zainicjował kol. echo w niewłaściwym temacie dot. projektu obywatelskiego, ale w kontekście art.41, stąd zamieszanie.To nie jest post dotyczący zbierania podpisów, lecz art. 41 ubiegłorocznej ustawy ,,okołobudżetowej,,. Bardzo proszę nie robić zamieszania i trzymać się tematu.
Wszystkie podpisane dziś, w tym okołobudżetowa, zostały skierowane do TK w trybie kontroli następczejUstawa budżetowa podpisana i skierowana do trybunału, a co z okołobudżetową wiadomo już coś?!
Tak, za kilkanaście dni publikacjaTo teraz Dziennik Ustaw czy jeszcze nie, dopiero po TK?
Nie mniej kolejny krok do przodu.
Bundestag sam siebie nie podważy bo to tak jakby trybunał sam siebie uznał za niezgodny z konstytucją.No ale z zaktualizowaną treścią apelacji na Bundestag chyba nie ma co czekać?!
Tak, za kilkanaście dni publikacja
To czas na dogadywanie przez związki podziału modernizacji, mam nadzieję, że pójdzie sprawnie i skorzystają z zeszłorocznych zasad.Już jest
Senat Rzeczypospolitej Polskiej / Prace / Petycje / Wykaz petycji
www.senat.gov.pl
Mam nadzieję, że też wysłaliście petycję.
Wysłałam, rozesłałam znajomym do wysłania. Jest nas trojeTo jest nas 2
Ja wysyłałem pod koniec grudnia. Tej inicjatywy nie zauważyłem...Wysłałam, rozesłałam znajomym do wysłania. Jest nas troje