Pytałem o to jakiś czas temu, nikt się nie odezwał. Ja mam tylko przydzielonego sędziego. Podobno jakaś rozprawa funkaWitam Czy ktoś ma już wyznaczony termin rozprawy w Sądzie Apelacyjnym?
z MSWiA miała być dziś ale dalej nic nie wiadomo ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pytałem o to jakiś czas temu, nikt się nie odezwał. Ja mam tylko przydzielonego sędziego. Podobno jakaś rozprawa funkaWitam Czy ktoś ma już wyznaczony termin rozprawy w Sądzie Apelacyjnym?
Dzięki, tak przypuszczałem. Czekają na ruch ustawodawcy, a być może na nowe wytyczne.Podobno odwołane posiedzenie
To ważne, zwłaszcza wobec faktu, że na pierwszych rozprawach podobno ma być radca prawny ZZ Celnicy PL.Pytałem o to jakiś czas temu, nikt się nie odezwał. Ja mam tylko przydzielonego sędziego. Podobno jakaś rozprawa funka
z MSWiA miała być dziś ale dalej nic nie wiadomo ....
mnie obciążyli kosztami 180 złnie ma kosztów. Sąd informuje, że w sprawach z zakresu ubezpieczeń społecznych strona wnosząca odwołanie od decyzji organu rentowego jest zwolniona z wszelkich opłat w tym za wnioski, zażalenia
Znajomy także otrzymał odpis wyroku, w którym został obciążony kosztami 180 zł na rzecz Dyrektora ZER tytułem zwrotu kosztów zastępstwa procesowego - po uprawomocnieniu wyroku.mnie obciążyli kosztami 180 zł
Czyli uważasz, że nie tylko Ty chcesz wysłać takie pismo? Bo ja chętnie też!oczywiście tekst nie jest objęty prawem autorskim i zmiany są dozwolone
dla każdego chętnego do wysłania do dopasowania przeróbek. pojawiły się głosy by poruszać powody odejścia lecz moim zdaniem skoro naszym zdaniem została naruszona konstytucyjna zasada równości to indywidualne powody odejścia są bez znaczeniaCzyli uważasz, że nie tylko Ty chcesz wysłać takie pismo? Bo ja chętnie też!
Moim zdaniem nie powinniśmy się tłumaczyć z powodów odejścia, to nasza osobista sprawa i decyzja oraz prawo na które ciężko zapracowaliśmydla każdego chętnego do wysłania do dopasowania przeróbek. pojawiły się głosy by poruszać powody odejścia lecz moim zdaniem skoro naszym zdaniem została naruszona konstytucyjna zasada równości to indywidualne powody odejścia są bez znaczenia
Moim zdaniem nie powinniśmy się tłumaczyć z powodów odejścia, to nasza osobista sprawa i decyzja oraz prawo na które ciężko zapracowaliśmy
Który sąd?U mnie sąd pyta czy podtrzymuję odwołanie w związku z wydaniem decyzji przez ZER, która dotyczyła zwiększenia wielokrotności kwoty bazowej. Gra na zwłokę, żeby ustaliła się linia orzecznicza.
OkręgowyKtóry sąd?
Dobra okoliczność nie robisz drugiej sprawy tylko podtrzymujeszU mnie sąd pyta czy podtrzymuję odwołanie w związku z wydaniem decyzji przez ZER, która dotyczyła zwiększenia wielokrotności kwoty bazowej. Gra na zwłokę, żeby ustaliła się linia orzecznicza.
Chodzi współczynnik kb 4.28?U mnie sąd pyta czy podtrzymuję odwołanie w związku z wydaniem decyzji przez ZER, która dotyczyła zwiększenia wielokrotności kwoty bazowej. Gra na zwłokę, żeby ustaliła się linia orzecznicza.