N
Nie zarejestrowany
Gość
Stach
Stasiu musisz jeszcze pamiętać o A.B., C.D., E.F., G.H. R.Z., C.H., Ó.U., CHWDP, I.P.N., ITD i tak dalej, aż do W.B. - oni wszyscy mieli chrapkę na posunięcie twojej osoby ze stołka.
Nie pozdrawiam.
Stasiu zastanów się jeśli to prawda, że tak bardzo krytykowałeś ten awans, to do kogo? To chyba w nich powinieneś szukać swoich wrogów.
Ja słyszałem, że niejaka D.K. była bardzo niezadowolona, że to ona nie znalazła się wśród awansowaych. O zgrozo!!!. A i I.M. też dyszała na twoich plecach już od dawna.
Więc logicznie przemyśl to wszystko i może w innym miejscu należy szukać winnych.
Ktoś kto zgania na innych sam jest winny bo skąd ten co pisze wie, że krytykowałeś awans przewodniczącej.
Ci do których się wypowiadałeś załatwili cię bez mydła, a teraz na siłę chcą za to obciążyć człowieka, który nigdy nikogo nie skrzywdził. W przeciwieństwie do niektórych z was ona zna swoją wartość, nie jest zakompleksiona tak jak niektórzy i przez stołki nie musi udowadniać swojej wartości. Wielu z was nigdy tej dziewczynie nie dorówna i tyle!!!!
Nie ma co tu dużo gadać. Popatrzcie od czasu do czasu w swoje lustra, co tam zobaczycie?
Nie chcę być na wszym miejscu.
Pozdrawiam
Stasiu musisz jeszcze pamiętać o A.B., C.D., E.F., G.H. R.Z., C.H., Ó.U., CHWDP, I.P.N., ITD i tak dalej, aż do W.B. - oni wszyscy mieli chrapkę na posunięcie twojej osoby ze stołka.
Nie pozdrawiam.