a jak w Toruniu awanse ?

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Stach

Stasiu zastanów się jeśli to prawda, że tak bardzo krytykowałeś ten awans, to do kogo? To chyba w nich powinieneś szukać swoich wrogów.
Ja słyszałem, że niejaka D.K. była bardzo niezadowolona, że to ona nie znalazła się wśród awansowaych. O zgrozo!!!. A i I.M. też dyszała na twoich plecach już od dawna.
Więc logicznie przemyśl to wszystko i może w innym miejscu należy szukać winnych.
Ktoś kto zgania na innych sam jest winny bo skąd ten co pisze wie, że krytykowałeś awans przewodniczącej.
Ci do których się wypowiadałeś załatwili cię bez mydła, a teraz na siłę chcą za to obciążyć człowieka, który nigdy nikogo nie skrzywdził. W przeciwieństwie do niektórych z was ona zna swoją wartość, nie jest zakompleksiona tak jak niektórzy i przez stołki nie musi udowadniać swojej wartości. Wielu z was nigdy tej dziewczynie nie dorówna i tyle!!!!
Nie ma co tu dużo gadać. Popatrzcie od czasu do czasu w swoje lustra, co tam zobaczycie?
Nie chcę być na wszym miejscu.

Pozdrawiam

Stasiu musisz jeszcze pamiętać o A.B., C.D., E.F., G.H. R.Z., C.H., Ó.U., CHWDP, I.P.N., ITD i tak dalej, aż do W.B. - oni wszyscy mieli chrapkę na posunięcie twojej osoby ze stołka.

Nie pozdrawiam.

związki

Przewodniczący związków co taka cisza???
czy ilość osób wypisujących się poraziła Was

a co do dywidendy,skoro starczyło na imprezę z okazji świeta,opłacenie imprezek cafu (chocby ta ostatnia) i zostało na żarcie przed świętami to nie jest to kwota 15,00 zł

Ale dyrektor ma ubaw,tak załatwić osobę która oskarżała go w sadzie o mobbing to po prostu mistrzostwo Brawo!

a ile go to kosztowało? dwa awanse

Don

A don kartofel milczy. Dla stanowiska potulny i przytakujący. Tylko na pyrowisku słychać donośne hehehe panie dyrektorze jest pan najlepszy hehehe, a ja panu bez mydełka wleze

szybka ścieżka

"Ale dyrektor ma ubaw,tak załatwić osobę która oskarżała go w sadzie o mobbing to po prostu mistrzostwo Brawo! a ile go to kosztowało? dwa awanse"

CZY TO ZNACZY, ŻE JEŚLI JA GO OSKARŻĘ O MOLESTOWANIE, TO ZOSTANĘ WKRÓTCE OFICEREM, LUB OFICERKĄ (JEDNĄ)?

do rzecznika

Z tego co ja wiem to grupowe ubezpieczenie podpisuje dyro a dywidenda to nie duże w skali roku odpisy. Dywidendą zarządza dyr. W większości izb wykorzystuje się ją na cele reprezentacyjne np. organizacja służby celnej. Od zawsze tak było.
Były imprezy w Solcu, za czasóww panującego JD i nagrody dla wybranych, wygrywających w zawodach.
Zasada działania każdego z panujących taka sama.
Do tego ubezpieczenia jak by ktoś nie wiedział nie ma przymusu się zapisywać. Ja zrezygnowałem i nie ma dla mnie problemu typu co, kto, zrobił z moimi 15 czy 20zł.
Warto to przemyśleć.
Pozdrawiam

Ależ panie rzeczniku bzdury wypisujesz.
Chyba je wyssałeś z .... palca dyrektora.

?

no i co z tego, i tak macie przerąbane. Pan was wysledzi i skarci jak należy, lepiej się poddajcie zaraz bo jak nie, to was wytnie

pozwy i odwołania

No i poszły, teraz tylko czekać jak z dwóch stron dostanie popalić. Od szefunia za nierówne traktowanie i faworyzowanie wiernopoddańczych, a od sądu za nie stosowanie się do przepisów ustawy.

3%

Czy już wiadomo ile związkowcy sobie załatwili trzyprocentówki?
Ile Wszechwładny wypłaci swojej świcie?

Odpowiedź

Totalne bzdury wypisujesz. Weź się człowieku za jakąś robotę bo z tego nadmiaru czasu wymyślasz totalne głupoty nie mające żadnego pokrycia. Jak widać ty już sam kasę podzieliłeś, tempo zawrotne, czy w pracy też taki z ciebie bystrzacha?
Zajmij się człowieku czymś bardziej sensownym, może jakąś książkę weźniesz do ręki i zajmiesz się czymś co przyniesie korzyść nie tylko tobie ale i twoim bliskim.
Pozdrawiam

wujek dobra rada pozdrawia

Totalne bzdury wypisujesz. Weź się człowieku za jakąś robotę bo z tego nadmiaru czasu wymyślasz totalne głupoty nie mające żadnego pokrycia. Jak widać ty już sam kasę podzieliłeś, tempo zawrotne, czy w pracy też taki z ciebie bystrzacha?
Zajmij się człowieku czymś bardziej sensownym, może jakąś książkę weźniesz do ręki i zajmiesz się czymś co przyniesie korzyść nie tylko tobie ale i twoim bliskim.
Pozdrawiam

Szybkość reakcji godna wicemistrza, bo mistrza mamy innego. Widzę, że nerwy i nie tylko, znowu ci popuściły. Raz chcesz żebym wziął się za jakąś robotę, a potem bym zabrał komuś książkę i że to będzie z korzyścią dla moich bliskich. Czyli co? Po 3 tysiaki to za mało?

do wuja dobra rada

No widzisz jakie płyciutkie twoje myślenie. Tylko o zabieraniu myślisz taka twoja widać natura. No cóż jak nie posiadasz żadnych książek w swoich zbiorach to może do biblioteki byś się wybrał. Tam na pewno coś dla takich jak ty się znajdzie, polecam "Co, gdzie, jak, ile"? Myślę, że książka odpowiednia do twojego poziomu, choć nie do końca jestem pewien, czy jej sens zrozumiesz. Jednak polecam.
A może byłaby lepsza- Po omacku we mgle. Ty też błądzisz w gęstej mgle ale już nie długa twoja droga ona już.....już..... dobiega końca.
A tak swoją drogą kłamiesz tak od siebie, czy na zamówienie?
Pa

kolejny straszący

No widzisz jakie płyciutkie twoje myślenie. Tylko o zabieraniu myślisz taka twoja widać natura. No cóż jak nie posiadasz żadnych książek w swoich zbiorach to może do biblioteki byś się wybrał. Tam na pewno coś dla takich jak ty się znajdzie, polecam "Co, gdzie, jak, ile"? Myślę, że książka odpowiednia do twojego poziomu, choć nie do końca jestem pewien, czy jej sens zrozumiesz. Jednak polecam.
A może byłaby lepsza- Po omacku we mgle. Ty też błądzisz w gęstej mgle ale już nie długa twoja droga ona już.....już..... dobiega końca.
A tak swoją drogą kłamiesz tak od siebie, czy na zamówienie?
Pa

Wątek w książką i biblioteką sobie pomińmy jako zupełnie poboczny, skup się jedynie na końcówce to może dasz radę nadążyć. Jeśli działasz świadomie, to tym bardziej trudno ci wybaczyć. Jeśli otumaniony nagłym przywróceniem do władzy, to czas już ochłonąć, dojrzeć i zobaczyć, że jesteś jedynie narzędziem do podtrzymania panowania. Czujesz się dobrze w roli narządu? I nie strasz mnie wzorem swojego pana, on też wszystkich zastraszał. Pomyśl lepiej co się z tobą stanie jak go zabraknie na tronie. Dalej mu będziesz pucował bure mokasyny? Jutro masz okazję bo znowu występ mu sie szykuje, będzie ubaw jak coś o tym wspomni.

transparent

Tytułu w żadnym wypadku nie można mylić z transparentnością, chociaż kołek chyba nie widzi różnicy. Wszystko miało być jawne, a w tajemnicy przydzielane są niewiarygodnie duże premie wszelkim przydupasom i znajomkom. Drodzy przywódcy związkowi czy zaprzeczycie? Może wy będziecie mieli odwagę (akurat!!!) powiedzieć prawdę o waszych zakulisowych układach z wielkowiejskim zarządcą. Ile wam obiecał za poklask? Dlaczego pozwalacie na zatrzymywanie przez niego kwot, które nie są przekazywane do komórek, w których pracują nieuprawnieni? Czy i wam, oprócz garstki wybranych, coś z tych pieniędzy jest przydzielane? Odważycie się powiedzieć ile wam, w porównaniu ze średnią na etat funkcjonariusza (Pani Wioleta) i w porównaniu ze średnią dla kadry kierowniczej (Pan Maciej), przydzielił wszechwładny? Ostatnie pytanie jest retoryczne, bo odpowiedzią będzie atak, w którym przeczytam, że działam na zlecenie sił nieczystych i politycznie niepoprawnych.
Na zakończenie życzę wybrańcom aby się dobrze bawili na jutrzejszej uroczystości. My maluczcy tam nie mamy wstępu.

praca we władzy wieśniaka

Wyeliminowani zostali najbardziej wartościowi liderzy, decydujący o jej merytorycznym obliczu, a izba popada w organizacyjny bezwład i intelektualne wyjałowienie. Pozostał dwór i dworzanie reglamentujący dostęp do władzy w imię własnego interesu i indywidualnych celów. Dominuje zwykły bałagan i chaos - struktury zwiazkowe zajęte są głównie walką wewnętrzną oraz intrygami".
to cytat z dzisiejszej prasy " terenowej " ..

Do Lidera

No, cóż wysokie masz mniemanie o sobie skoro zaliczasz się do liderów. Liderów w tej instytucji nigdy nie było i nie ma. Dwór i dworzanie zawsze byli, tylko król się zmieniał.
Z twoich wpisów widać, że ty dzisiaj w tej dworskiej świcie nie jesteś. Za pewne byłeś(aś) w poprzedniej i co wtedy było dobrze miało się profity, wówczas było ok i zapewne nie masz sobie nic do zarzucenia jak mniemam. Ja nie należałem i nie należę do żadnej świty nie mam więc takiego problemu jak ty. Masz teraz okazję zobaczyć jak żyje się w tej instytucji tym, którzy nie mają tzw. układów, pleców.
Pozdrawiam

Sxq468

No, cóż wysokie masz mniemanie o sobie skoro zaliczasz się do liderów. Liderów w tej instytucji nigdy nie było i nie ma. Dwór i dworzanie zawsze byli, tylko król się zmieniał.
Z twoich wpisów widać, że ty dzisiaj w tej dworskiej świcie nie jesteś. Za pewne byłeś(aś) w poprzedniej i co wtedy było dobrze miało się profity, wówczas było ok i zapewne nie masz sobie nic do zarzucenia jak mniemam. Ja nie należałem i nie należę do żadnej świty nie mam więc takiego problemu jak ty. Masz teraz okazję zobaczyć jak żyje się w tej instytucji tym, którzy nie mają tzw. układów, pleców.
Pozdrawiam

Tako rzekl nasz swiatly rzecznik!

rzecznik

Pozdrawiam

Trzeba było rozpocząć od nauki. Najlepsza włocławska szkoła wyższa pewnie by po znajomości przyjęła. A poza tym, gdzieś ty chłopie polskiego do tej pory się uczył? Co jest z twoją ortografią? Rzecznikowi nie przystoi, chociaż jaki pan taki reprezentant.

Back
Do góry