A gdzie są Katowice????

Jesteście cudowni. Damy rade w poniedziałek? UC Bielsko z oddziałami stoi. pozdrowionka

Powaga w TVN24 w relacji o 21:37 do ....

Około 90% załogi nie stawiło się w pracy.

TVP INFO I-szy zastępca Dyr. Izby Celnej Katowice Pan P. poważnie powiedział że celnicy aby rozładować sytuację w IC bedą musieli zostawać po godzinach :?: :!: :evil: :evil: . Ten pan P. nie jest poważny :evil:

damy rade w poniedziałek,ważne żeby cały śląsk był razem,istotne kontakty,telefony w pogotowiu.Bytom -brawo

Gość

Nowy postWysłany: Pią Sty 25, 2008 11:29 pm Temat postu:
Opis: Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post Usuń ten post
Cytat:
TVP INFO I-szy zastępca Dyr. Izby Celnej Katowice Pan P. poważnie powiedział że celnicy aby rozładować sytuację w IC bedą musieli zostawać po godzinach . Ten pan P. nie jest poważny

On ma chyba coś z głową. Taki menager z katowic co awanse rozdaje bez pieniędzy.

j_a_nek napisał:
Gość

Nowy postWysłany: Pią Sty 25, 2008 11:29 pm Temat postu:
Opis: Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post Usuń ten post
Cytat:
TVP INFO I-szy zastępca Dyr. Izby Celnej Katowice Pan P. poważnie powiedział że celnicy aby rozładować sytuację w IC bedą musieli zostawać po godzinach . Ten pan P. nie jest poważny

On ma chyba coś z głową. Taki menager z katowic co awanse rozdaje bez pieniędzy.
nie w poniedziałek to kiedy indziej będziemy musieli ja wykonać , piszmy o sprawach nie ludziach nimi zajmiemy się póżniej
a co robota nam wyparuje? nie w

Protest

Pan P już dawno nie ma problemów jak normalny funkcjonariusz. Wzrost kosztów utrzymania takich nie boli. Boli co innego - może przyjść uczciwa weryfikacja kompetencji i umiejetności.. Tacy muszą być teraz szczególnie gorliwi...
Ale zostawmy pierdoły. Pyrzowice mnie zaskoczyły.. Jesteście wspaniali. Wspaniali!!

widać potraktowano nasz protest jak jednorazowy wybryk a karą mają być poniedziałkowe nadgodziny :cry:

mnie się wydaje że do nich nie dociera, że poniedziałek będzie kopią piatku, przecież też zaczyna się na "P" :lol:

a nasz kolega związkowiec jacuś spaceruje sobie z żonką przed kamerką i nawet dosyć mądrze się wypowiedział

w poniedziałek będzie jeszcze ciekawiej bo dołączą do protestu przewoźnicy, ale czy wystarczy nam wytrwałości?

nie widziałam wypowiedzi Jacka a jeśli miał urlop to przecież spacer jest nawet wskazany i jeszcze do tego wypowiedź"z głową" jak piszesz,więc nie ma o czym pisac :)

Back
Do góry