A gdzie są Katowice????

TVP INFO I-szy zastępca Dyr. Izby Celnej Katowice Pan P. poważnie powiedział że celnicy aby rozładować sytuację w IC bedą musieli zostawać po godzinach :?: :!: :evil: :evil: . Ten pan P. nie jest poważny :evil:

Gość

Nowy postWysłany: Pią Sty 25, 2008 11:29 pm Temat postu:
Opis: Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post Usuń ten post
Cytat:
TVP INFO I-szy zastępca Dyr. Izby Celnej Katowice Pan P. poważnie powiedział że celnicy aby rozładować sytuację w IC bedą musieli zostawać po godzinach . Ten pan P. nie jest poważny

On ma chyba coś z głową. Taki menager z katowic co awanse rozdaje bez pieniędzy.

j_a_nek napisał:
Gość

Nowy postWysłany: Pią Sty 25, 2008 11:29 pm Temat postu:
Opis: Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post Usuń ten post
Cytat:
TVP INFO I-szy zastępca Dyr. Izby Celnej Katowice Pan P. poważnie powiedział że celnicy aby rozładować sytuację w IC bedą musieli zostawać po godzinach . Ten pan P. nie jest poważny

On ma chyba coś z głową. Taki menager z katowic co awanse rozdaje bez pieniędzy.
nie w poniedziałek to kiedy indziej będziemy musieli ja wykonać , piszmy o sprawach nie ludziach nimi zajmiemy się póżniej
a co robota nam wyparuje? nie w

Protest

Pan P już dawno nie ma problemów jak normalny funkcjonariusz. Wzrost kosztów utrzymania takich nie boli. Boli co innego - może przyjść uczciwa weryfikacja kompetencji i umiejetności.. Tacy muszą być teraz szczególnie gorliwi...
Ale zostawmy pierdoły. Pyrzowice mnie zaskoczyły.. Jesteście wspaniali. Wspaniali!!

mnie się wydaje że do nich nie dociera, że poniedziałek będzie kopią piatku, przecież też zaczyna się na "P" :lol:

a nasz kolega związkowiec jacuś spaceruje sobie z żonką przed kamerką i nawet dosyć mądrze się wypowiedział

nie widziałam wypowiedzi Jacka a jeśli miał urlop to przecież spacer jest nawet wskazany i jeszcze do tego wypowiedź"z głową" jak piszesz,więc nie ma o czym pisac :)

Back
Do góry