A gdzie są Katowice????

zawstydzony z UC napisał:
a nasz kolega związkowiec jacuś spaceruje sobie z żonką przed kamerką i nawet dosyć mądrze się wypowiedział

Mądrze powiedział? No bez jaj!!! Dzisiaj wszyscy związkowcy są mądrzy i wypinają piersi. A co mądrze robili do dziś!!!??? Mądrze i asekurancko uciszali i nakłaniali do czekania na wynik rozmów z MF. I tak się ślizgają od łanych paru lat. Pamiętacie zadymę z alokacją? Kto żyw uderzał do związków, ludzie przerażeni błagali o usunięcie z listy i to był ich czas. Udawali, że mają coś do powiedzenia w sprawie podziału ochłapów, nie wiedzieć czemu zwanych premiami i nagrodami. Wciskali nam kity, a tak naprawdę każdemu z dyrektorów jedli z ręki. Przecież nie oni, tacy mądrzy teraz rozkręcili całą zadymę. To my zwykli robole zdesperowani m. in. totalną impotencją związkowców. Szlag mnie trafia, tyle straconych lat!! Podsumowując: co zrobili? GÓWNO!!! Mam nadzieję, że związkowe chłopaki przejrzą na oczy i zrobią wreszcie rachunek sumienia, zastanowią się czyje interesy tak naprawdę podjęli się reprezentować. Wiele będzie musiało się zmienić po tej rewolucji, ludzie już nie dadzą się dymać!!!

Podobna sytuacja była dzisiaj w TVP3 wrocławskiej.Tam też wypowiadał się bardzo konkretnie - raptem zmobilizowany do działania pierwszy związkowiec festung Breslau.

spoko, protest trzeba poprzeć , tylko kto nas będzie reprezentował przed MF, i na jakie ustępstwa można iść. Panowie to są negocjacje. więc kto mi da odpowiedz

TAK APROPO NA FORUM W ZAKŁADCE WAŻNE INFORMACJE jest super ważna wiadomość od P.Siwego cytuję:

"Protest się rozszerza. Staje coraz więcej przejść granicznych. Niedługo dojdzie do sytuacji takiej jak na granicach, tzn. w wew.komórkach organizacyjnych pójdą masowo na chorobowe. Nie jest to dziwne w szczególności w świetle lakonicznej, niedoprecyzowanej i ogólnikowej oraz niezadowalającej propozycji rządu.

CHODZĄ SŁUCHY, ŻE W PONIEDZIAŁEK STOI CAŁY KRAJ"

ważne

sms-a takiej treści otrzymałem od pewnej tzn bardzo wiarygodnej osoby: prośba od Siwego i Gila trzymać wolne minimum do poniedziałku, i nie odpuszczać!!! Jutro JADĄ Z POWROTEM DO W-wy.!!!
i święta racja tak trzymać walczyć o swoje do końca!!! wszyscy razem taka okazja się już nigdy nie powtórzy!!! musimy teraz wywalczyc co się nam należy. jeżeli odpuścimy to wydymajanas jak zwykle!!!!!

Czyżby Katowice sie wyłamywały????? WSTYD!!!! Jak powiedziało się " A "to trzeba powiedzieć "B" i poniedziałek mieć wolny- nie róbmy z siebie pośmiewiska - czyżby słomiany zapał???? WSTYD!!!!!

Gość 001 napisał:
Czyżby Katowice sie wyłamywały????? WSTYD!!!! Jak powiedziało się " A "to trzeba powiedzieć "B" i poniedziałek mieć wolny- nie róbmy z siebie pośmiewiska - czyżby słomiany zapał???? WSTYD!!!!!

POPIERAM!

Ślijcie sms do wszystkich o wolnym poniedziałku, inaczej będziemy pośmiewiskiem nie tylko Wschodu i jak spojrzycie w lustro w poniedziałkowy poranek????????

Back
Do góry