A gdzie są Katowice????

Re: Protest

zet napisał:
ja już jestem na L4,czekam tylko na koordynatora protestu. Po co i na co to wszystko robimy. Zróbmy to razem i porządnie !

nie czekaj , zostań koordynatorem! ale po co ? lepiej jak ktoś ,coś , za nas i dla nas zrobi nie? uda się to lux skorzystamy wszyscy a nie uda się to zawsze można będzie powiedzieć ,że my się w to nie bawiliśmy. Jak zwykle asekuranctwo!!! Celnicy ze wschodu dla Was ogromny szacun!!!!

Radio trójka podaje że naprzejściach kroscienko hrebenne medyka medyka kolejowe dorohusk, lotnicze jasionka, zosin pracują tylko kierownicy. hura. jutro w oc katowice nie wiadomo czy chociaż kierownicy przyjdą. A jak reszta?

mam potwierdzoną informację od związkowcca z uc katowice, że wystosowano apel do funkcjonariuszy żeby na jutro wszyscy wzięli sobie wolne. cieszę się i pozdrawiam do poniedziałku - bo jutro mam UŻ

Jesteśmy z Wami

Brawo koleżanki i koledzy z UC w Rybniku. Jednak potrafimy coś razem zrobić i się zjednoczyć w wspólnej sprawie. Szacunek. Poparcie dla wszystkich celniczek i celników w całej RP!!

Mam informację, że jutro (25.01) prawie wszyscy z UC w Bielsku-Białej będą nieobecni w pracy. NAWET kierownicy. Takiej mobilizacji i jedności nigdy nie było wśród załogi. To wielki sukces że jesteśmy razem!

PS
Co do obaw, to że tak powiem, czy sie zalogujesz czy nie, jesteś tak samo NAMIERZALNY. Nie ma w tym żadnej różnicy. Nie wierzysz, to zapytaj swojego nadwornego informatyka.
Logowanie to wygoda dla użytkownika.

I o to chodzi koleżanki i koledzy z UC i Oc , razem możemy przenieść góry , liczymy na wszystkich w pozostałe dni a w ruchu ciągłym w sobotę i niedzielę

Re: Pytanko?

zawiedziony celnik napisał:
Gdzie jest UC Bielsko?
OC Cieszyn? OC Czechowice? OC Żywiec?
Co z wami???
Takie tam odważne związki i wszyscy tacy wygadani...

Nie czytasz wpisów?
Odpowiedź na twoje pytania padła na forum zanim je zadałeś. :shock: :shock:

Back
Do góry