radekprawny
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 87
jednak na to forum od czasu do czasu zaglądają giganci lotnosci i intylygyncjiJa mam naj aktualny przepis dot.powyżej,
Zadzwoń se k do finansowego to ci powiedzą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jednak na to forum od czasu do czasu zaglądają giganci lotnosci i intylygyncjiJa mam naj aktualny przepis dot.powyżej,
Zadzwoń se k do finansowego to ci powiedzą.
Jeśli masz normalnego kierownika - zadzwoń do niego i spytaj - on dostęp ma.CAT używa się oj używa tylko jak jestem na zwolnieniu to nie mam zdalnie dostępu niestety....
Popytam w Kadrach bo z Kierownikami to wiesz jak jest - (nie chciałbym obrazić normalnych Kierowników) - normalny to okaz CITES....Jeśli masz normalnego kierownika - zadzwoń do niego i spytaj - on dostęp ma.
Telefon do kadr, to też pomysł racjonalny ...
Zamiast tracić czas "kadrówek" lepiej przedłuż o statki i zainwestuj w "walentynki". ZDROWIAPopytam w Kadrach bo z Kierownikami to wiesz jak jest - (nie chciałbym obrazić normalnych Kierowników) - normalny to okaz CITES....
Jak tylko dostanę zaraz dam znać. Pozfrawiam@Gutek spokojnie, niedługo się przekonasz, uwierz mi dostaniesz NR. Będzie niższa tylko dlatego że na zwolnieniu masz płacone 80% (chyba że miałeś wypadek w służbie)
Przytaczane gdzieś wyżej wyroki dotyczą pracowników. My mamy przepis szczególny w postaci ustawy o kas, która wyraźnie opisuje 13stkę dla funkcjonariuszy SCS.
Napisz proszę na forum jak ci wypłacą. Nie wiem czy warto wydzwaniać po Finansach czy kadrach, niedługo się przekonasz.
Na zwolnieniu nie dostajesz tylko nagród kwartalnych, przynajmniej tak jest w regulaminie mojej IAS
No to gitarrra. Super dziękuję. Miłego wieczorku @gutek_pl@Gutek, dostaniesz 13 w pełnym wymiarze. Kiedyś jak l4 było płatne 100% to były potrącenia z 13 za nieobecności. Jak wprowadzili L4 płatne 80% to od tej pory masz 13 bez potrąceń za nieobecności z powodu L4 nawet jak większość roku przebywasz na L4. Sprawdzone i potwierdzone na mojej osobie.
@cat mylić się jest rzeczą ludzką ale przyznać się do błędu to cecha tylko wyjątkowych i wielkich ludzi. Czyli jesteś i wyjątkowy i wielki.A tak na marginesie sprawa nie była jak widać taka prosta i oczywista. O finale sprawy dam oczywiście znać. Problem tylko taki kiedy to będzie. Bo w mojej "Komnacie AS" coś się posypało i Bóg raczy wiedzieć kiedy wypłacą 13 -tki. Mają czas do końca marca ale mam nadzieję, że to będzie szybciej. Ale jak to z nadzieją jest.... jest Matulą niezbyt mądrych ludzi Pozdrawiam Cię serdecznie no i oczywiście mocno bo to dziś szczególny dzień...W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd. Niezamierzenie ...
Podobno Lublin w tym roku nie płaciCiekawe kiedy Lublin postanowi jednak wypłacić
Wstrzymana wypłata, podobno ma coś być bliżej końca lutego, ale równie dobrze może być i dzisiaj. W IAS Lublin dzieją się dziwne rzeczyCiekawe kiedy Lublin postanowi jednak wypłacić
A co wszystko na emerytury i odprawy? Księgowa znowu się nie doliczyła. Ustawa jest za nami, w innych już płacą.Podobno Lublin w tym roku nie płaci