Może przez pomyłkę oddali po "decyzji premiera" w ramach oszczędności...A co wszystko na emerytury i odprawy? Księgowa znowu się nie doliczyła. Ustawa jest za nami, w innych już płacą.
I nie we wszystkich płacą
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może przez pomyłkę oddali po "decyzji premiera" w ramach oszczędności...A co wszystko na emerytury i odprawy? Księgowa znowu się nie doliczyła. Ustawa jest za nami, w innych już płacą.
Inaczej od pozostałych zrozumieli polecenia z MF'u i faktycznie mogli "wtopić".Może przez pomyłkę oddali po "decyzji premiera" w ramach oszczędności...
Co kolejny medal za oszczędności?Może przez pomyłkę oddali po "decyzji premiera" w ramach oszczędności...
Lublin to stan umysłuWstrzymana wypłata, podobno ma coś być bliżej końca lutego, ale równie dobrze może być i dzisiaj. W IAS Lublin dzieją się dziwne rzeczy
Mój też. Również po 30 latach służby.Właśnie przyszedł przelew z IAS Warszawa. To już moja ostatnia kasa, z którą łączyło mnie 30 lat życia zawodowego. Pozdrowienia dla Emerytów i nie tylko dla Nich............
Patrząc na moją różnicę in plus między 13 w 2020 a 2021 to myślę że tak. Ale jak nie zadzwonisz do płac to się pewnie nie dowiesz.Ooo... A w tej 13 są już ujęte podwyżki?
Ja dziś otrzymałam i też po dziestu latach.Papatrzyłam trochę sentymentalnie na to i zaraz atmosfera odejścia zaćmiła czar.Właśnie przyszedł przelew z IAS Warszawa. To już moja ostatnia kasa, z którą łączyło mnie 30 lat życia zawodowego. Pozdrowienia dla Emerytów i nie tylko dla Nich............
No wiesz................tak wygląda "życie po życiu".... Jestem już rok po odejściu ale w dalszym ciągu budzę się wcześnie rano z myślą, że muszę jechać do roboty................a tu nic. Jadę do sklepu na wsi.....popatrzę w lewo...w prawo i dzień mija. Nie jest źle.Ja dziś otrzymałam i też po dziestu latach.Papatrzyłam trochę sentymentalnie na to i zaraz atmosfera odejścia zaćmiła czar.
Początek marca ponoć.Witam wszystkich emerytów i w służbie,
13 tki już zasadniczo wszędzie wypłacili? We wszystkich IAS ach? a w pomorskim ktoś, coś, kiedy?
Ktoś jest tu może z Gdańska i się orientuje?
Ale jaja, sam nie mogę w to uwierzyć.Przepracowałem w 2020 roku 4 miesiące / do 30 kwietnia , a od 1 maja emerytura / , a wczoraj wpłynęła mi na konto nagroda roczna w kwocie 1490zł.A ja myślałem że trzeba przepracować co najmniej 6 miesięcy żeby załapać się na częściową 13-stkę.Wrocław dzisiaj puścił 13-tki.Są na kontach.
Ale jaja, sam nie mogę w to uwierzyć.Przepracowałem w 2020 roku 4 miesiące / do 30 kwietnia , a od 1 maja emerytura / , a wczoraj wpłynęła mi na konto nagroda roczna w kwocie 1490zł.A ja myślałem że trzeba przepracować co najmniej 6 miesięcy żeby załapać się na częściową 13-stkę.