Będzie albo nie ..., chyba mają problem ze skałą odejść. Na szczęście 13-tki gwarantuje ustawa. Może nic nie będą kombinować?Ponoć nie dostali kasy. Może do konca lutego coś będzie takie plotki korytarzowe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będzie albo nie ..., chyba mają problem ze skałą odejść. Na szczęście 13-tki gwarantuje ustawa. Może nic nie będą kombinować?Ponoć nie dostali kasy. Może do konca lutego coś będzie takie plotki korytarzowe
O to to. Dużo ludzi odchodzi i trzeba na odprawy itp. Ale czy to nasz problem ze jest taka niegospodarnosc toz na to pieniądze też dostali to gdzie one są... komedia.Będzie albo nie ..., chyba mają problem ze skałą odejść. Na szczęście 13-tki gwarantuje ustawa. Może nic nie będą kombinować?
Księgowa robi oszczędności. Będzie na premie dla niej i dyrektorów oraz na blachy zasłużony dla KAS-y i MF-uO to to. Dużo ludzi odchodzi i trzeba na odprawy itp. Ale czy to nasz problem ze jest taka niegospodarnosc toz na to pieniądze też dostali to gdzie one są... komedia.
No i się zesrało co już wiadomo, ale nie tylko w LB. Król jest nagi a w zasadzie - biedny.....Fajnie, dziękuję.
O czym Ty mówisz?! Jest pieknie.................a będzie jeszcze piękniej.....No i się zesrało co już wiadomo, ale nie tylko w LB. Król jest nagi a w zasadzie - biedny.....
Dostanie za dwa miechy. Przesłanką negatywną do nieprzyznania "13" wogóle są jakieś sprawy karne, ale nie pamiętam czy samo wszczęcie, czy dopiero prawomocne skazanie.A tak zapytam w sprawie trzynastek. Jak ktoś był 10 miesięcy na L quattro to dostanie 13 za dwa miechy czy raczej mogę zapomnieć.....
Ibris serdecznie Ci dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam i życzę miłego weekenduDostanie za dwa miechy. Przesłanką negatywną do nieprzyznania "13" wogóle są jakieś sprawy karne, ale nie pamiętam czy samo wszczęcie, czy dopiero prawomocne skazanie.
Wysłane z mojego LM-X420 przy użyciu Tapatalka
Dostaniesz za dwa miesiące, nie dostaje się za postępowania dyscyplinarne, tzn jeśli wszczęto i ukarano, bo jeśli umorzono to wtedy za samo wszczęcie nie jest potracaneA tak zapytam w sprawie trzynastek. Jak ktoś był 10 miesięcy na L quattro to dostanie 13 za dwa miechy czy raczej mogę zapomnieć.....
Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam i miłego weekendu..Dostaniesz za dwa miesiące, nie dostaje się za postępowania dyscyplinarne, tzn jeśli wszczęto i ukarano, bo jeśli umorzono to wtedy za samo wszczęcie nie jest potracane
Mam dla ciebie dobrą wiadomość. Dostaniesz całą trzynastkę obliczoną na podstawie twojego uposażenia za 2 miesiące służby i uposażenia chorobowego za 10 miesięcy zwolnienia lekarskiego.A tak zapytam w sprawie trzynastek. Jak ktoś był 10 miesięcy na L quattro to dostanie 13 za dwa miechy czy raczej mogę zapomnieć.....
A co z apisem ust. 2? że przysługuje nagroda roczna jeżeli funkcjonariusz w danym roku kalendarzowym pełnił służbę przez okres co najmniej 6 miesięcy. Ten zapis mnie martwi.... Dziękuję Ci bardzo za odpowiedźMam dla ciebie dobrą wiadomość. Dostaniesz całą trzynastkę obliczoną na podstawie twojego uposażenia za 2 miesiące służby i uposażenia chorobowego za 10 miesięcy zwolnienia lekarskiego.
Art. 242.1 ustawy o kas
Pełniłeś na L4A co z apisem ust. 2? że przysługuje nagroda roczna jeżeli funkcjonariusz w danym roku kalendarzowym pełnił służbę przez okres co najmniej 6 miesięcy. Ten zapis mnie martwi.... Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź
A co z art. 242 ust.2 Nagroda roczna przysługuje, jeżeli funkcjonariusz w danym roku kalendarzowym pełnił służbę przez okres co najmniej 6 miesięcy kalendarzowych. Okresy służby krótsze od miesiąca kalendarzowego sumuje się, przyjmując, że każde 30 dni służby stanowi pełny miesiąc kalendarzowy.Mam dla ciebie dobrą wiadomość. Dostaniesz całą trzynastkę obliczoną na podstawie twojego uposażenia za 2 miesiące służby i uposażenia chorobowego za 10 miesięcy zwolnienia lekarskiego.
Art. 242.1 ustawy o kas
Tym tokiem rozumowania idąc to cywilni pracownicy na chorobowym też dostaną, bo będąc na zwolnieniu byli w pracyDotyczy to np. przyjętych do służby w lipcu i później.
Ty będąc na zwolnieniu byłeś w służbie