@Mały a po co Ci 13 ka? Cały czas i co miesiąc masz bonus. Mylę się ? 500 razy 12 równa się 6000. Oczywiście zakładam, że masz jedno dziecko a zatem....................może spocznij!Na Podkarpaciu miały być 13- stki wypłacone do 12.02. Nie będą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Mały a po co Ci 13 ka? Cały czas i co miesiąc masz bonus. Mylę się ? 500 razy 12 równa się 6000. Oczywiście zakładam, że masz jedno dziecko a zatem....................może spocznij!Na Podkarpaciu miały być 13- stki wypłacone do 12.02. Nie będą.
Podobno jutro.Orientujecie się kiedy będą wypłacane? IAS Lublin
Jak powiedział ojczulek Rydzyk : " Pieniądz to marność nad marnościami................? Po co pytacie zatem....?! Bezdomny pan Stanisław z Warszawy dał dwa Maybachy jako ofiarę a Wy macie czelność pytać o jakieś trzynastki ?! Nie wstyd wam?!!!!Podobno jutro.
Fajnie, dziękuję.Podobno jutro.
A skąd takie wiadomości? Ja słyszałem ze będąNa Podkarpaciu miały być 13- stki wypłacone do 12.02. Nie będą.
No właśnie jak nie bylo tak i nie ma....Mieli płacić w Lublinie i co? I nic. Czekamy do jutra
no to fatalnie!To Ty już robisz @standby2 u mnie za materac? Ale pudło, bo na studentów już nie płacą.
No właśnie kiedy?Może wiecie kiedy IAS Ww-wa
Kasę dostali bo wypłata jest wstrzymana. Tylko dlaczego.Ponoć nie dostali kasy. Może do konca lutego coś będzie takie plotki korytarzowe