Naszemu ulubionemu Zdegustowanemu to chyba się kisiel w hełmofonie zagotował. Z przerażenia przed światem rzymskiego prawa i etyki chrześcijańskiej. Albo Parmenidesem z Elei i jego postrzeganiem rzeczywistości.
C raczej jak celowościowa wykładnia, bez której radosnego uniwersalizmu nie było by tego całego fekalium.
Ty chłopie coś ćpasz, czy wóda już wyżarła Ci ostatnie komórki mózgowe. Zakompleksiony bezdzietny kurdupel będzie rządził Polską. Miej nas Panie w opiece. PiS jest debest! Jak PiS dojdzie do koryta to TELE ECHO będzie szefem SC. Oj będzie się działo. Zacznij się leczyć na nogi bo na głowę już za późno. Tyle razy już cie proszono abyś zbastował a ty dalej wklejasz te jedynie słuszne artykuły prasowe.
Masz rację, bo można mieć pretensje do pisiorów, że wylansowały szefa.
Kaczyński może nie Goliat, ale nasi szefowie też stali na górce gdy Bóg dzielił wzrostem.
Natomiast na pewno gdyby Kaczynski był premierem nie doszłoby do takiego zdziczenia obyczajów w tym urzędzie, gdzie stare baby 50+ wyrażają się w samych superlatywach o MUSTRZE. Słyszałem opinię od kilku osób 50+, że to fajna sprawa. Może pożegnanie tych co po 1968 , 1970, 1980 działali w cle odbyłoby się wcześniej.
BIAŁA KSIĘGA DOKONAŃ:
A-jak akcyza same sukcesy, A jak awanse z dnia na dzień kierowniczki sekretariatu do korpusu oficerów i 1500 więcej z dnia na dzień.
B- broń i zawody strzeleckie z udziałem snajperów 50+,
C- jak cywil zastępca szefa !!! i C jak Czapka z wężykiem funkcjonariusza z dwukrotnie mniejszym niż mój staż w słuzbie.
D- jak dozory i kontrola sukces goni sukces
E- efektywność egzekucji
F- finanse
G- jak pierwszy generał w administracji , grusza dla wszystkich
H- jak hazard, same sukcesy w walce z KGW- Kołem Gospodyń Wiejskich, pokerzystami i ETS-em
I td
K-jak korpusy
M-jak mobbing zwalczany z urzędu
O-jak oceny okresowe
P-jak pijar
W- jak wartościowanie.
czego sie to towarzystwo nie dotknęło to same "sukcesy"
Pewnie coś zyskałeś na tych sukcesach, ale czy było to z korzyścią dla cła???
N-jak Napoleon a może napal Leon...
Chciał przywalić konusowi Kaczyńskiemu tylko biedak zapomina, że jego szef może mieć kompleks Napoleona i leczy go musztrą oraz czapką z daszkiem i kordzikiem.
Mnie osobiście wystarczy przyzwoity garnitur i identyfikator z nazwiskiem bez tego śmiesznego zadęcia i zabawy w wojsko celne z zakompleksionymi starymi dziadami.
Zapomina, że mimo wszystko Kaczyński został premierem o czym każdy z nas w tej słuzbie może zapomnieć.