wysokość wyrównań !!!!!!!

THRUST

Użytkownik
Punkty reakcji
12
moze po swietach sławek zwrócisz sie do dyrektorów poszczególnych izb o informacje o ilości i wysokościach wyrównań dla funkcjonariuszy bo np po przemyskiej izbie celnej chodza ploty o wyrównaniach rzedu kilkunastu tysięcy złotych dla funkcjonariuszy z niewielkim stażem niedawno wysoko zwartościowanych .Warto było by to sprawdzić,czeka na te informacje 70 procent celnych którym naczelnik jeszcze nie tak dawno mówił ze wartosciowanie to i tak awans ...........a tu od nowego roku dużo wiecej pracy ze te same pieniążki ...wszystkiego najlepszego Panie Naczelniku

W\Warszawie nioektóryz na rękę dostali 9.200 samego wyrównania :-) staż 3 lata ...zajebiscie fajnie - zwłaszcza tym co tyrają 20 lat i grosza nie powąchali

8700 dziewczyna z niepełnym 2 letnim stażem i to jeszcze podobno nie wszystko, bo wyrównają jej resztę w przyszłym roku. Też IC W-wa. Bardzo motywujące dla "starych" z zerową wypłatą wyrównania.

PAGONY dla MF

Nadszedł czas rozpoczęcia naszego projektu pod tytułem "PAGON" za wieloletnie nieawansowanie,za brak podwyżek,za mianowania do korpusów,za wartościowanie.Pakujmy pagony w koperty i wysyłamy do MF.Niech to będzie Nasze podziękowanie za modernizację SC.

nie wiem ile masz lat i nie wiem ile masz doświadczenia , ale wydaje mi śię , że chyba cienki jesteś co do wiedzy na temat ,,cła,, ,a jeżeli chodzi o temat l 4 to spytaj starszych kolegów, ilu celników dożyje wieku emerytalne

"nie wiem ile masz lat i nie wiem ile masz doświadczenia , ale wydaje mi śię , że chyba cienki jesteś co do wiedzy na temat ,,cła,, ,a jeżeli chodzi o temat l 4 to spytaj starszych kolegów, ilu celników dożyje wieku emerytalne".
Nie pytam o wiek emerytalny, chociaż niewiele mi brakuje. Jestem po operacji, stąd l-4. Rozumiem, że nie przysługuje w takim wypadku nagroda 3% oraz z MF (ponad 100 dni l-4). Natomiast nie wiem jak to się ma do wyrównania. Dlatego spytałem.

Już PRECUZUJE głupota i jeszcze raz głupota , a teraz proszę niech pierwszy rzuci kamieniem który słóżalco na urtrzymanie rodziny tyra w cle i jest mu bardzo dobrze.

no to fajnie, a może teraz porozmawiajmy , ilu z nas dosttało się do cła bez protekcji. tylko nie kłakły ,bo nawet w święta kamienie trafią.

Imneik! Wciąż skaczesz z wątku na wątek! O co Ci biega?? Jesli ktoś wszedł do cła w ramach protekcji , ale jest solidnym pracusiem i posiada wiedzę i doświadczenie , a ponadto umie podejmować trafne decyzje w duchu realizacji przepisów i rozporządzeń - to o co chodzi ?

czy są jeszcze starzy celnicy którzy chcą sieę odezwać , czy bwszyscy już jesteście ....................................................

Czy to istotne ,ilu zawiodło się na polityce Kapicy - czytaj Boniego? Ważne , ilu chce walczyć o idee zawarte w zapisach Ustawy o SC.

Back
Do góry